2777
2789

اول ی توضیح بدم من ی ملک دیدم قیمتش خ خوب بود مالک یهو دبه کرد ۲۰۰ ملیون کشید روش مستاجر هم اجازه بازدید نداد فقط عکس هاشو دیدم خونه خوبی یود داخل ساختمون هم تونستم بزم یکی از همسایه ها درو برام باز کرد

ولی امروز املاک زنگ زد بهم گفت مالک رو راضی کردم ملک رو با قیمتی ک قبلا آگهی کرده بفروشه ازش پرسیدم چجوری راضی شد؟؟

گفت فروشنده پول لازمه منم گفتم مستاجرت بد قلقه اجازه بازید نمیده ابن خانومم با اینکه ملک زو ندید پسندید گفت اینجوری راضیش کردم  گفتم ملک رکوده فروشنده کمه اینم میپره

فقط ی چیزی

مالک شهر دبگه س راهشم خ دوره از تهران

بالای ۸ ساعته 

من میترسم بهش بیعانه یه مبلغی بدم مبایعه نامه بنویسیم  یهو غیب شه برع مبلغ بیعانه هم حداقل یک سوم قیمته کل خونه س

از اونجایی گ شهر دیگه س چجوری پیداش کنم 

یا پروسه شکایت اتقدر زمان بره ک نمیخوام واردش بشم خدایی نکرده 

خانوادم امروز بهم اینارو گفتن ک طرف مشکوک میزنه و شهر دیگه س نخر از کسی بخر ک تو تهران ساکنه خونه زندگیش معلومه 

از طرفی قیمت این ملک خیلیییی خوبه

من دو دل شدم واقعا 😭😭😭 شما باشین چیگار میگنین؟؟؟ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خریدار کمه اشتباه نوشتم

من نمیدونم. تو فامیل آدم بلد ندارین اونو ببرین؟

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند

باید اجازه بازدید بده ببین من دوستم همین طوری خرید بدون دیدن بعد خرید رفت داخل دید سقف کوتاه ونگفته بودن بهش الان همین جوری دستش مونده بعدم اون کسی که بخواد معامله کنه وظیفه دار بیاد اینجا معامله کنید 

من نمیدونم. تو فامیل آدم بلد ندارین اونو ببرین؟

خواهرم وکیله ولی بچه ش تازع ب دنیا اومده 

تازه کلاه بردار هم باشه چ فرقی میکنه 

طرف میتونه مبایعه نامه بنویسه پول بگیزع فرار کنه 

خواهرم وکیله ولی بچه ش تازع ب دنیا اومده تازه کلاه بردار هم باشه چ فرقی میکنه طرف میتونه مبایعه نامه ...

اینکه یهو بیاد ۲۰۰ تومنو کم کنه یه کم عجیبه

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند