2777
2789
عنوان

نفس کشیدن دخترم

122 بازدید | 13 پست

بچه ها لطفا اگه تجربه ای چیزی دارین بهم بگین 

دخترم ای چند روزه نفس عمیق می‌کشه مداوم 

یه چیزی مثل آه کشیدن 

ولی وقتی میخابه تو خواب هیچ مشکلی نداره 

لطف میکنین راهنماییم کنید

فکر کنم ویروس جدیده....من چند روز درگیرش بودم خیلی خیلی سخت بود برام و اذیت شدم یکی بهم گفت گرمینه زیاد نخور و بجاش خنکی بخور خیلی تاثیر داشت....شیر...لیموشیرین...پرتغال  زیاد خوردم....

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من ی بار بچه بودم همینطور بود مادرم فک. کرد اسم دارم رفتیم دکتر گفت ن همون اه کشیدنه ذهنش پره اینجور ...

بعد راه حلی هم هست براش 

یا خودش خوب میشه 

حقیقتش خودمم میگم از ناراحتیه

بعد راه حلی هم هست براش یا خودش خوب میشه حقیقتش خودمم میگم از ناراحتیه

باهاش حرف بزن ببین مشکلش چیه شاید از یه چیز ترسیده یا مشکلی داره باهاش حرف بزن بزار بیرون بریزه نریزه تو خودش

نه آخه هیچ علایم دیگه ای نداره

منم علائمی نداشتم ی ماه پیش ویروس گوارشی گرفتم و بعدش سرما خوردم حتی اینسری آبریزش بینی هم نداشتم...فقط نفسم سخت میومد انکار ی چی اندازه گردو تو گلوم و قفسه سینم بود

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
بعد تو خوابم اذیت میشدین یانه

نه وفتی ک خواب بودم ادیت نمیشدم....ن بیدار میشدم ی خورده بهترم بودم ولی قبل خواب خیلی اذیت میشدم به سختی میخوابیدم اگ نصف شب بیدار میشدم دوباره خوابیدنم مصیبت بود....ببین هیچ علائمی نداشتم حتی تو این مدت هیچکس بجز شوهرم نفهمید ک مریضم...فقط هر چند دقیقه ی نفس عمیق باید می‌کشیدم ک اکسیژن بهم برسه حس خفقان داشتم تازه یکی دو روزه تقریبا خوب شدم

نه وفتی ک خواب بودم ادیت نمیشدم....ن بیدار میشدم ی خورده بهترم بودم ولی قبل خواب خیلی اذیت میشدم به ...

دختر منم علایمش مثل شماست 

بعد چیکار کردین ک خوب شدین

بعد درد چیزی هم داشتین تو قفسه سینه یا نه

ن درد اصلا نداشتم....من روزای آخر یکی بهم گفت خنکی بخور خوردم خیلی بهتر شدم نمیدونم حالا بخاطر تموم شدن دوره بیماری خوب شرم یا بخاطر همون خنکی ها بود‌‌‌‌‌...شیر و لیمو شیرین و پرتغال خیلی مصرف کردم