2777
2789
عنوان

چقدر کتایون تو ماه و پلنگ عوضیههه

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 45 پست
بعضی دوس دارم کینه این مدلی و خشن تور داشته باشم و خیلیا رو از میدون بدر کنم ولی متاسفانه زود ناراح ...

نه اصلا ارزش ندار۶

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
اره ازین جهت باید درمان میشدولی خب دلم فقط برای ملکا میسوزه

من نیز🥲

به هر چیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد.                چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی...           مولانا 🖤                                                                       

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم اولا که می‌دیدم ازش متنفر بودم 

ولی این سری که دیدم دلم واسش میسوزه 

خیلی گناه داره

کسی که با تمام وجود عاشقش بود جلو چشمش کشته شد

حقش هم نتونست بگیره 

ملکا و محسن هم سر مرگ نامزد کتایون آشنا شدن و ازدواج کردن 

بنظرم کتایون گناه داره🥲

🩺🐾

نه فکر میکنی اون ذاتش خراب بود بحثش فقط پول نبود

واقعا اینم حرفیه

میخواد بره خارج ولی به زنش نگه با کی میره

خیلی حریص و ندیده پول هست

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
اره اینم هست ولی من انتظارم از فرد متاهل خیلی بیشتره چون اون تعهد داده

خاک یر سر محسن

که یه ماشین و خونه رو با ارزش تز از زن و زندگیش میدونه

اره قصد داشتن از ایران برن ک پسره نقشه دختره رو میفهمه دختره هم آخرش واقعنی عاشق محسن میشه

تو همین سفر این نقشه هارو داره؟

واقعا اینم حرفیهمیخواد بره خارج ولی به زنش نگه با کی میرهخیلی حریص و ندیده پول هست

اخرش اینا دوتاعوضی باهم زندگی میکنن یا برمیگرده به ملکا؟

ای آنکه دوستت دارم اما ندارمت جایت همیشه در دل من درد میکند 🥲🥲🥲💔