2777
2789
عنوان

دلم خیلی واسه مامانم میسوزه🫠😭

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 21 پست

بله مادرمنم خیلی تنهاست منکه بدنیا امدم چندروز بعدش مادربزرگم فوت کرد و الان کسی رو نداره شوهرم میخواد بریم یه استان دیگه مادرم بغض داشت من نرفتم فعلا انداختم عقب ولی نمیدونم چکارکنم از ی طرف شوهر و زندگیم از یه طرف مادر مظلومم🥺

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

با تور بقرستین هر کودوم از خواهر برادراتون یکم بزارین ببین تور قیمتش چند یا مثلا دوماه پس انداز کن ...

اون گه حتنا ب امید خدا تو فکر هست اما الان شرایطش نیست عزیزم مادر بزرگم خیلی حالش خوب نیست مامانم راضی به رفتن نمیشه 

میگن کویر یه جنگل بود که به بارون گفت دوستت دارم...
بله مادرمنم خیلی تنهاست منکه بدنیا امدم چندروز بعدش مادربزرگم فوت کرد و الان کسی رو نداره شوهرم میخو ...

تک فرزندی؟

نمیشه با خودتون ببریدش🫠

تک فرزندی؟نمیشه با خودتون ببریدش🫠

نه دوتا خواهردارم ولی اونا ازاول دور بودن و میگن مامان باید تحمل کنه ولی من دلم میسوزه براش نمیتونم بیخیال مامانم باشم نمیشه باخودم ببرمش 

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
نه دوتا خواهردارم ولی اونا ازاول دور بودن و میگن مامان باید تحمل کنه ولی من دلم میسوزه براش نمیتونم ...

عزیزممم❤️

خیلی سخته واقعا درکت میکنم

مرسی قربونت برمدعا در حق دیگران زود تر اجابت میشه واسه ارامش مامانم و سلامتی مادربزرگم دعا کنید ،دعا ...

ببحسید دیر جواب تون میدم...

حتما با تمام قلبم دعا میکنم انشالله قبول باشه...

شما هم واسه مادر من دعا کنید...