2777
2789
عنوان

به نظرتون این آدم زن داره یا نه

109 بازدید | 12 پست

پارسال برای کنکورم یه مشاور مجازی گرفتم (حضوری 

همه دیگه رو نمیدیدم، از دوشهر متفاوتیم هستیم ، تا حالا  اون منو ندیده )

برام توی تلگرام فیلم های درسی می‌فرستاد یه بار که سرعت نتم توی تل خوب نبود برای دانلود فیلم ها یه شماره موبایل داد بهم گفت فیلما رو توی روبیکا با این شماره می‌فرستم. 

منم تا شمارشو وارد کردم و عکس پروفایلش و دیدم (عکسای یه خانمی بود) ماه های آخرم خط موبایلش به گفته خودش  مسدود شده بود با همون شماره دومی تماس می‌گرفت. البته تماس ها هماهنگ شده بود .

مشاورم شخصیت جالبی داشت خیلی دوست داشتم در مورد زندگی شخصیت بفهمم اما خب خودم خیلی حد و حدود رو رعایت میکردم. با چند تا از دوست هام که در موردش صحبت  میکردم میگفتن ممکن همکارش یا خواهرش باشه  اما بنظرم دوست یا نامزدش ، دارم از فوضولی میمیرم با اینکه کاملا دیگه  ارتباطی نداریم ولی همیشه این تو ذهنم معماست

اگه بالای ۲۴_۵ باشه ممکنه

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

عزیزم چند سالش بود؟

اهل کدوم شهر بود؟

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تهران فکنم حدود ۲۷۲۸

اهان

شک نکن خانومشه 

و بهش فکر نکن

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋
نه دیگه بهش فکر نمیکنم😂منم همین نظر رو دارم

افرین 

اون پروفایلارو گذاشته که کسی مزاحمت ایجاد نکنه😂😂😂

افرین اون پروفایلارو گذاشته که کسی مزاحمت ایجاد نکنه😂😂😂

لعنتی

چرا همچین کاری کردی خوبه بهش پیام بدم ، فلانی تو زن داری یانه؟ چرا زن نمی‌گیری😂😂😂😂

لعنتیچرا همچین کاری کردی خوبه بهش پیام بدم ، فلانی تو زن داری یانه؟ چرا زن نمی‌گیری😂😂😂😂

نه بابا نکن 

بدون شوخی میگم خورد میشی فقط 

نه بابا نکن بدون شوخی میگم خورد میشی فقط

منم دارم شوخی میکنم من اگه همچین آدمی بودم که تا حالا پرسیده بودم😂😂

ببین آخه یه بار که باهاش داشتم صحبت میکردم  یهو یه صدای زنگ گوشی دیگه اومد بعد گفت ببخشید یه لحظه  بعد انگار حواسش نبود وقتی که داشت حرف میزد من  خرفاشو می‌شنیدم با یه دختره داشت صحبت میکرد دختره با ناز ادا می‌گفت کجایی پس چرا نمیای و.. اونم یه حالت عصبی شوخی بود گفت تو لباسام  پنج دقیقه دیگه میام 

الان این دختره کیش میشه😂😂

منم دارم شوخی میکنم من اگه همچین آدمی بودم که تا حالا پرسیده بودم😂😂ببین آخه یه بار که باهاش داشتم ...

نامزدش به احتمال زیاد تاپیک اخرمو بخون😂😂😂