2777
2789
عنوان

عدد بتای بالا

65 بازدید | 13 پست

سلام دوستان من 6هفته و۳روزم هست وامروز رفتم سونو وساک حاملگی وکیسه زرده دیده میشه اما قلب جنین نمیزنه وتشکیل نشده از طرفی هم بتام62000هزارهست به نظرتون مشکل چیه؟

ممنون میشم اگه تجربه دارین راهنمایی کنین

احتمال2قلو

۲۵ دی نوبت سنوی قلب نی نی دارم میشه دعا کنین برای نینیم🥲تشکیل نشد که نشد سقط شد .😭 خداحافظ جوجه من باران باش و ببار ،نپرس کاسه های خالی ازآن کیست♾️ویران شده را حوصله ی منت معمار نباشد!!⚕️🎶

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم شیش هفته ام امروز رفتم سونو ولی فردا میرم ازمایش تا ببینم بتام چنده دکتر گفت زوده برا قلب دوهفته دیگه بیا ، ده روز پیش بتام 2300 بود

🌈به هرچی فکر کنی همون اتفاق میوفته پس وقتی فکرت دست خودته به چیزای خوب فکر کن🌈
نه یه ساک بیشتر دیده نشد

خواهر منم تو ان تی تشخیص داد دوقلشو. برا قلب تشخیص نداده بود

۲۵ دی نوبت سنوی قلب نی نی دارم میشه دعا کنین برای نینیم🥲تشکیل نشد که نشد سقط شد .😭 خداحافظ جوجه من باران باش و ببار ،نپرس کاسه های خالی ازآن کیست♾️ویران شده را حوصله ی منت معمار نباشد!!⚕️🎶
منم شیش هفته ام امروز رفتم سونو ولی فردا میرم ازمایش تا ببینم بتام چنده دکتر گفت زوده برا قلب دوهفته ...

من ازمایش اولم1024بودم یه روز بعد موعودم بعد که خونریزی کردم بتام بود35000بود 4روز بعدش62000هزار شدم دکتر گفت بتای این عدد باید قلب تشکیل شده باشه

من ازمایش اولم1024بودم یه روز بعد موعودم بعد که خونریزی کردم بتام بود35000بود 4روز بعدش62000هزار شدم ...

بزار هفته هشتم برو شیش هفته دکتره من که گفت زوده 

🌈به هرچی فکر کنی همون اتفاق میوفته پس وقتی فکرت دست خودته به چیزای خوب فکر کن🌈