2777
2789
عنوان

یه کلیپ تو اینستا دیدم

93 بازدید | 11 پست

یه آقای دکتری میگفت خانم هایی که میوه زیاد میخورن قند میوه باعث میشه بازو ها و پاهاشون چاق تر و بزرگتر بشه

میوه خورا بیاین بگین اوضاع بازو و پاهاتون چطوره ؟

(از بازوی درشت متنفرم 🤦‍♀️)

میوه یک الی دو واحد در روز نرماله

اونایی که زیاد میخورن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درسته😂

معنی اسمت چیه؟🫠

دبیر ادبیات آینده هستم 😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 برای کنکورم یه صلوات مهمونم نمیکنی؟!♥️🫂 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱

به رفیق صمیمی میگن🥲

عهههه 😁

درسته ممنون 🥹🩷

دبیر ادبیات آینده هستم 😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 برای کنکورم یه صلوات مهمونم نمیکنی؟!♥️🫂 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱

میگفت تو بدن خانم ها به این شکل خودشو نشون میده تو بدن آقایون چاقی شکمی میاره

اها از این نظر

خب اره فرم چاقی خانما گلابی هست و چاقی مردا سیب

یعنی خانما پاهاشون و دور لگن چاق میشه و مردا شکمشون

من ربطش به قند میوه رو نمیفهمم😂🤦‍♀️

اها از این نظرخب اره فرم چاقی خانما گلابی هست و چاقی مردا سیبیعنی خانما پاهاشون و دور لگن چاق میشه و ...

ذخیره ش نکردم برم دوباره ببینم درست چی گفت 🤦‍♀️

و اینکه میگفت خانم ها تا قبل از یائسگی به دلیل تولید هورمون پروژسترون پایین تنشون درشت تر از بالاتنشونه 

ولی بعد از یائسگی چون این هورمون متوقف میشه کم کم پایین تنشون کوچیک تر میشه و بالاتنشون بزرگ تر