2777
2789
چرا کردم،میخوام بزارم محمد حسین انسااله اگه بشه

پس مطمئن باش بدون شک پسره ان شاءالله 😅ولی بعدش به هیچ وجه پشیمون نشو

خیلی فرقه بین کسی که نوک قله به دنیا اومده باکسی که خودش کوه رو بالا رفته تا به قله رسیده‌‌....

شوهرت استرس میده بهت؟ اگر اونه با مهربونیت بهش بگپ خدا هر چی بخواد همون میشه عزیزم جفتمون جوونیم و فرصت برای پسردار شدن هست انشالله همونی میشه که به صراحت شاید خدا بخواد برای دخترمون یه خواهر مهربون و یه همبازی دوست داشتنی بیاره شایدم پسر باشه بهتره به جنسیت فکر نکنیم انشالله سالم و صالح باشه ولی اگر کسی غیر از شوهرت این حرفو می کنه با قاطعیت بزن تو دهنش

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهرت استرس میده بهت؟ اگر اونه با مهربونیت بهش بگپ خدا هر چی بخواد همون میشه عزیزم جفتمون جوونیم و ف ...

شوهرم مرد خوبیه،باخانواده شوهر تو یه ساختمونم،از الان دارن بهم استرس میدن

فقط 31 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اونا رو ولشون کن مهم شوهرته اگر مادرشوهر و خواهرشوهرت حرف از جنسیت زدن بگو‌ حق دارید خودمم به این فکر می کنم که اخلاق دختر احتمالیم به شماها بره ترجیح میدم پسر برام. خوش قلب باشید که آنقدر از دنیا اومدن همجنس خودتون به این دنیا  نترسید 

من هفته ی ششم که برای سنوی قلب رفتم فکر میکردم هفت هفتمه که سنوگرافی گفت شش هفته هستی 

برا سنو آنومالی فکر میکردم یازده هفتمه سنوگرافی گفت یازده هفته و سه روزی 

یارِ خوب تَمامِ ماجراست🦋

نه،قطع بیقین میزارم محمد حسین

ان شاءالله 

حالا الکی استرس نگیر محمد حسین اذیت میشه آخه میدونستی؟

دستتو همش بزار رو شکمت بااسم محمد حسین صداش کن و یقین کامل داشته باش خدا نذرتو قبول کرده

خیلی فرقه بین کسی که نوک قله به دنیا اومده باکسی که خودش کوه رو بالا رفته تا به قله رسیده‌‌....

اونا رو ولشون کن مهم شوهرته اگر مادرشوهر و خواهرشوهرت حرف از جنسیت زدن بگو‌ حق دارید خودمم به این فک ...

ممنون گلی آرومم کردی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ان شاءالله حالا الکی استرس نگیر محمد حسین اذیت میشه آخه میدونستی؟دستتو همش بزار رو شکمت بااسم محمد ح ...

ممنون عزیزم واقعا آروم شدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنون عزیزم واقعا آروم شدم

خواهش میکنم خوشحال شدم 

وقتی جنسیت فهمیدی خبرم بده همینجا