2777
2789

من پیش دیابتم 

کلا هیچ علامتی نداشتم ، حتی fbs هم بالا نبود از یکی از فاکتورای دیگه معلوم شد

دلیل نمیشه اصلا

آزمایشو به دکتر نشون بدین خیره ان‌شاءالله

یه دختر مستقل ، قوی ، با اعتماد به نفس ، منطقی و پرتلاش🤝رتبه برتر آینده🎓اندکی تا حدی شاعر🌱حامی برابری جنسیتی و البته منتقد سرسخت فمینیسم😗انگشت کوچیکه تحلیلگرا هم نمیشیم ولی خب یه چیزایی تحلیل میکنیم😅این کاربر بسیار بسیار صبور و خونسرد است لذا از تلاش بیهوده برای عصبانی ساختن وی خودداری فرمایید😁معتقدِ معتدل ، با افتخار شیعه مولا علی(ع)💚

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هر دوساعت یبار میره جیش میکنه هیجی دیکه علائم نداره تو خواب بیدار نمیشه بره دستشویی فقط وقتی بیداره

خب نگران نباشید بهتره ببرید دکتر اورولوژی و سیستم دفع ادارش رو چکاپ کنه

کاربر آقا 

عزیزم نترس چیزی نیس  بخاطر هوای سرده بچه سردیش میشه 

نزار نوشیدنی های سرد بخوره دوغ  ماست آبمیوه شرکتی خنک آب یخچال ....

پسر منم دقیقا اينا رو خوردنی یا لباسش کم باشه سردش بشه تکرار ادرار میگیره  یا استرس بگیره  باز هم تکرار ادرار می‌گیره 

عزیزم نترس چیزی نیس بخاطر هوای سرده بچه سردیش میشه نزار نوشیدنی های سرد بخوره دوغ ماست آبمیوه شرکت ...

این چند روز هندونع خورد یکی دوبار ماستم خورد  اما فکر کنم مثلا ده دقیقه یبار برع میشع تکرر نه دوساعت یبار درسته؟

این چند روز هندونع خورد یکی دوبار ماستم خورد اما فکر کنم مثلا ده دقیقه یبار برع میشع تکرر نه دوساعت ...

بله ..خب هندوانه هم مناسب این فصل نیس همسر من پارسال هندوانه خورد همش دستشویی بود هنوز هم میگه امسال‌ نگرفتیم کلا.

البته‌ مونده به خورد و خوراک بعضی ها تغذیه شون خوبه پس آب زیاد هم میخورن خب ادرار بيشتر ی دارند 

و بعضیا نه ممکنه هر ۵ ساعت برند دستشویی ولی هر دوساعت فک نکنم تکرار ادرار بشه گفت

خانمم به بچه استرس نده من دخترم بهش میگم دایم الجیش یکسره راه ر براه دستشویی مسافرت که میریم واویلا الان ۱۲سالشه هیچ فرقی نکرده چندبار چکاب بردم فقط گفتن جثه کوچک  طبیعی بزرگتر بشه خوب میشه

اسکین تراپیستم و لاین فیشال دارم سوال و مشکل پوستی داشتی در خدمتم😍🥰