2777
2789
اره منم از شوهرم خیلی بدی دیدم.امروز توچشام نگاه کرد گفت بچه نمیخام هزار جور بهانه مالی اورد.گفت بخا ...

دوسش داری؟

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دلتنگ کوچه های کودکیم حتی آژیر قرمز و موشک 

دلتنگ جوانیم و زحماتم (شکر که ثمر داشت)

دلتنگ آجی وبابای مرحومم

دلتنگ مادر تنهام که شبها از ترس ودرد وغم نمیخوابه و من ۶۰۰کیلومتر دورم 

دلتنگم دلتنگ آجیم دلتنگ باباییم 

من آجیمو میخوام ،من بابامو میخوام 

خدااااا

آبرو

به نظرت طلاق بی آبرویی هست؟

اگر دوسش داری بمون و زندگیتو بساز.

ولی اگه نفرت داری عمر و جوونیتو تباه نکن

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ
به نظرت طلاق بی آبرویی هست؟اگر دوسش داری بمون و زندگیتو بساز.ولی اگه نفرت داری عمر و جوونیتو تباه نک ...

اون درست نمیشه.

باطلاقم ازاین ، بهترازاین نمیاد. هرکی یه دردی داره. یه عیبی داره. دیگه ۴۵سالمه .

اون درست نمیشه.باطلاقم ازاین ، بهترازاین نمیاد. هرکی یه دردی داره. یه عیبی داره. دیگه ۴۵سالمه .

درسته همه ما تو زندگی مشکلات سخت و طاقت فرسا داریم.

الهی به حق صاحب الزمان پاداش صبوری و خانمیتو از خدا و پنج تن بگیری.

الهی شوهرت سرش به سنگ بخوره و برگرده و به جبران همه بدیهاش غلامیتو بکنه