2777
2789
عنوان

🩷معرفی کهن الگوی آتنا الهه خرد🩵

| مشاهده متن کامل بحث + 1078 بازدید | 147 پست

دربین بازیگران همون جور که در تاپیک قبلی اسی جون گفته بودم بانو نیکی کریمی نمونه کامله یک آتنا تایپ هست اما یک آتنای مثبت و رشد یافته .

اگر به پوشش و لحن بانو نیکی در زندگی شخصیش دقت کنید می‌بینید که معمولا محافظه کاره و لباس های پوشیده میپوشه و آرایش غلیظ روی صورتش نداره و آرایشش ملایمه و بیشتر شبیه ته آرایش میمونه و برخلاف بقیه به شوآف و مسائل سطحی علاقه نداره و روی کارش تمرکز می‌کنه .

لحن بانو نیکی یک لحن خشک اما محکم و بسیار بی هیجان وآرام و ملوس هست و این نشان دهنده منطقی و آرام بودن بانو نیکی به عنوان یک آتنا تایپه و معمولا نیکی کریمی دوست داره باوقار سنگین و خانوم جلوه کنه که الحق والانصاف خوب از پسش برآورده.

موافقم عزیزم اسی جان اگه امکانش هست میشه روش های فعال کردن و پرورش دادن هر کدوم رو هم لطف کنید بگید؟

حتما عزیزم 

میدونی، من کلا میخواستم اینا یکسری تمرینات خاص رو بذارم با مدیتیشن 

برای مثال تاپیک قطع پیوند جنسی زدم که خیلی مهمه بزای کسایی که میخوان تمرینات رو شروع کنن

اما بخاطر جو سایت گفتم نزارم بهتره یا اول معرفی الهه هارو بزارم ببینم کیا جذب میشن برای اونا تاپیک بزنم

چون یکسری تمرینات و مدیتیشن ممکنه زدنش توی سایت باعث جذب آدمای مریض بشه یا کسایی که میخوان اذیت کنن

ولی نکات رو میزارم حتما

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حتما عزیزم میدونی، من کلا میخواستم اینا یکسری تمرینات خاص رو بذارم با مدیتیشن برای مثال تاپیک قطع پی ...

بله درکتون میکنم 

این تایپک های شما واقعا بین این همه تایپک های بی محتوا خیلی کمیاب و قشنگه✨️🩷

لطفا ادامه بدید:)

من داشتن استقلال مالی برام خیلی مهمتر از ازدواج و بچه هم دوست ندارم بیشتر دنبال پیشرفت کارم هستم دلم ...

نه گلم بد نیست

فقط مهمه که انرژی ها در تعادل باشن

مثلا برای دخترایی که میخوان آینده دلخواهشون رو داشته باشن مخصوصا برای آتنا تایپا بهتره تا ۲۵ سال واقعا وارد رابطه خاصی نشن و به فکر پیشرفت باشن

اینطوری هم میتونن همسر بهتری پیدا کنن و مادر بهتری بشن

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

برای مثال هتیرا(ترکیب آتنا و آفرودیت )در تاپیک قبلی من بانو لیلا حاتمی رو مثال زدم .

اگر به تیپ و استایل و لحن و رفتار لیلا حاتمی  در زندگی اصلی اش دقت کرده باشید .معمولا لباس های ساده ولی درعین حال شیک میپوشه اما استایلش زننده و ناشایست نیست .درست مثل همه آتنا تایپ ها وقار و متانت و پرستیژ خاص خودش رو داره .

لیلا حاتمی رگه هایی از درونگرایی داره با ناز و عشوه و لوندی زیر پوستی که برای مخاطب شیرین و دلنشین هست .

مخاطبین شاید از خودشون دلیل دوام زندگی مشترک لیلا حاتمی و علی مصفا رو می پرسند که به نظر من این سوال فقط یک جواب داره .

لیلا حاتمی ترکیب عقل و منطق و مدیریت آتنا و زنانگی و لوندی و زیبایی و شیرینی آفرودیته.

به نظرتون کدوم مرده که به این همه زیبایی نه بگه که علی مصفا نه بگه؟

نه گلم بد نیستفقط مهمه که انرژی ها در تعادل باشنمثلا برای دخترایی که میخوان آینده دلخواهشون رو داشته ...

من الان 34 سالمه 😅😅 بله درسته باید تعادل داشت تو زندگی ولی خب من فکر میکنم بدرد زندگی مشترک نمیخورم چون احساسی نیستم با مردها بیشتر رفیقم تا اینکه بخوام به عنوان همسر بهشون نگاه کنم بارها خودمو تو شرایط قرار دادم برای ازدواج ولی نشده متاسفانه 

من الان 34 سالمه 😅😅 بله درسته باید تعادل داشت تو زندگی ولی خب من فکر میکنم بدرد زندگی مشترک نمیخور ...

آتنای بالایی دارین پس

بنظر من تا اونجایی که خودتون راحتین و از زندگی راضی هستین واقعا اوکیه

سه تا آرکتایپ برتر من:آتناآفرودیتآرتمیس

خیلی خوبه

حتی احتمال داره که هتیرا باشی

یا برای هتیرا شدن خیلی کارت راحت تره

اگر سریال نمایش خانگی زخم کاری رو دیده باشید .زن اول مالک که سمیرا نام داره و مادر میثم هست و از مالک جدا شده هم یک زن آتنا تایپ هست .

اما سمیرا آتنا تایپ زخمی داره و این آتنای سمی اون رو به سمت انتقام جویی ،حسادت و کینه سوق میده و از سمیرا زنی بی رحم ،فاقد احساسات و ترسناک میسازه.

نمیدونم انگار کلا از ۱۰۰ درصد ۳۰ درصد اتنا دارمدلم نمیخواست ازدواج کنمبچه دار بشمدرس خون بودممنطقی ب ...

پیش میاد بعضیا اینطورین 

ممکنه بخاطر انرژی های دیگت باشه یا میتونی این انرژیت رو تقویت کنی

یکی از بهترین روش ها براش اینه که عادت جدید بسازی 

تنبلی دشمن اصلی آتناست

خیلی خوبهحتی احتمال داره که هتیرا باشییا برای هتیرا شدن خیلی کارت راحت تره

واو هتیرا خیلی خوبه😍:
آرکتایپ هتیرا: ترکیبی پیشرفته از آتنا و آفرودیت
دارای روحیه کمال طلبی و به دنبال پیشرفت و موفقیت و منزلت اجتماعی
دارای لوندی و دلبری و افسونگری با رعایت فرهیختگی و سنگینی و متانت شخصیت
دارای بلوغ عاطفی،منبع الهام برای زندگی، رشد، عشق، هنر و سیاست
عادی نبودن و درخشان و خاص بودن، بسیار گرم و خوش برخورد و خوش اخلاق و محبوب و خواستنی
زنان باهوش و باکلاس و بانفوذ، زنان جذاب و زیبا، زنان دانا و توانا، زنان آشنا با آنیمای مردان و دنیای مردانه

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙             

اگر سریال نمایش خانگی زخم کاری رو دیده باشید .زن اول مالک که سمیرا نام داره و مادر میثم هست و از مال ...

دقیقا

نکته خیلی خوبی گفتی

آتنای زخمی میتونه واقعا هم برای اطرافیان بد بشه هم خودش

جالب بود واسم مرسی از مطالب مفیدت عزیزم

خواهش میکنم🩷

خوش حالم که مفید بود