2777
2789
عنوان

نداشتن ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 52 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم نگاه بد چرا مگه خلاف کردیاز نظر من دختر ارج داره،فعالیت اجتماعی داشته باش ،حتما کار اداری مناس ...

آخه سواد کامپیوتری م زیاد نیس لب تاپ هم خریدم ولی کار باهاش بلد نیستم

آخه فقط باید سرویس بدم به خونوادم ناهار شام چایی

وقتی قدرتو نمیدونن نکن اینکارو.برو واسه خودت ی خونه بگیر مستقل زندگی کن ی کار پیدا کن اون موقع موقعیتای بیشتریم واسه ازدواج داری تا اینکه تو خونه باشه.منم قبل ازدواجم ازین مشکلات داشتم با خانواده مجبور شدم مستقل شم درسته سخت بود اوایل ولی ارزش داشت اعصابم آروم بود از آدمای پشته سرم حرف میزدن دور شدم.از اون نگاهای ک گفتی دور شدم.ی زندگی جدید شروع کردم ی سال بعدشم ازدواج کردم.و اینم مطمعنم اگه از خونه در نمیومدم و نمی‌رفتم تو اجتماع هیجوقت با شوهرم آشنا نمیشدم 

وقتی قدرتو نمیدونن نکن اینکارو.برو واسه خودت ی خونه بگیر مستقل زندگی کن ی کار پیدا کن اون موقع موقعی ...

آخه عزیزم مستقل شدن ک جا و مکان میخاد من مادر پدر پیرمو داداش قندی مو اون داداش دیگم ک هیچ درکی از ازدواج نداش بزور زنش دادیم و نساختن با هم چیکار میتونم کنم جز کلفتی براشون 

میشه بگی چه جوری آشنا شدی عزیزم

تو اینیستا

فقط خواست خدا،وگرنه هیچوقت باور نمیشه چون همیشه میگفتم امکان نداره ندیده و نشناخته عاشق شد و ازدواج کرد،اونم دختری ک همه میگفتن سن ازدواجت گذشته و همسن و سالهاش، دارن عروس دار و دوماد دار میشن