2777
2789
عنوان

شوهرم

520 بازدید | 36 پست

پنج میلیون همینحوری مفت داده خاهرش تا بچشو سقط کنه

شوهره خاهرش ب زنش گفته سقط نکن و پول سقط رو نداده 

الان شوهره یه شهر دیگ سرکاره 

و حتی بردارشوهرشم پول سقطو نداده و فقط میبرتش دکتر

شوهرم پنج شیش میلیون داده از سر دلسوزی

و خاهرشم کاملا طلبکارانه خاسته

و گفته پس نمیده

چه رفتاری داشته باشم؟ 

ب اون پول نیاز داشتیم و برای ما یه دردیو درمان میکرد حداقل 

چیکار کنممممم؟ 

شوهرت داخل بازی خطرناکی شرکت کرده...
از سر دلسوزی؟ این از حماقت بود

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شما باشید خدایی چه رفتاری میکنید؟

خودمو میکشم کنار و به همه اعلام میکنم که شوهرم به تنهایی اینکارو کرد و من مخالف دادن پول بودم و هستم
نه صرفا بخاطر خودِ پول، بلکه "سقط جنین"

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

همین که سقط کرده فعلا حالش بده تو اگه میخوای پول بگیری اصلا از خواهرش مایه نزار راه خودتو برو

نابودی اسراییل خونخوار و هرچی هرزهٔ بی بند و باره صلواااتتت😂لطفا از شیرینی های بچتون تاپیک بزنین😬دلمون گرفت بابا😑

خودمو میکشم کنار و به همه اعلام میکنم که شوهرم به تنهایی اینکارو کرد و من مخالف دادن پول بودم و هستم ...

ولی ب خاهرش گفتم من نمیدونم شوهرم داره یا نه 

اونم گفته بهش و شوهرم داده

دیگه بهش پول ندین تجربه شد 

ادما ی بار ب هم نیاز پیدا نمیکن با این شوهری ک این داره بازم ب مشکل میخوره از الان با سوهرت اتمام حجت کن ک دفعه آخر بود بعدم مناسبت تولد و عیدی ش و این جور مناسبت ها ک در پیشه بگو این جای اونان 

مینیمال