2777
2789
عنوان

دانش آموزان فارغ التحصیلی‌ خبر خوببب ترمیم معدل🤍❤️🤍❤️🤍❤️🤍

| مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 29 پست
هیچی بیخیال رشته های خوب شو اشتباهی که پارسال خیلی از بچه ها کردن و نتیجه اش رو دیدن یکی از بچه ها ف ...

میشه امتحان نداد ?

مثلا کلشو ثبت نام کنی نری مثلا چند تا درسو

یا صفر میشه

خدایا کاش واسه یه بارم که شده بود دستمو میگرفتی💔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میشه امتحان نداد ?مثلا کلشو ثبت نام کنی نری مثلا چند تا درسویا صفر میشه

پارسال که میشد ثبت نام کرد و امتحان نداد همون نمره سال قبل رو برات در نظر میگرفتن و فرصتش هم از بین نمیرفت و دوباره میشد ترمیم کرد درسهایی که غیبت داشتی ولی از من به اونهایی که تو تاپیک هستن یا کامنت منو میخونن 

حتما همه ی درسها رو ترمیم کنید حتی یک صدم تو معدل چند صد تا تراز سوابق رو کم و زیاد میکنه 

عزیز من من نمراتم خیلی عالی بودن اینجورنگو خودت بیخیال شو

من تجربه ی پارسال رو گفتم 

عالی در حد ۲۰ و ۱۹.۷۵ رو دیدم که ترمیم کردن و الان تو بهترین رشته و دانشگاه دارن درس میخونن 

یه مثال بزنم  سال ۴۰۲ درس زبان خیلی ها بیست شده بودن و گفتن ۲۰ شدیم بیخیال ترمیم 

زبان ۴۰۳ خیلی سخت تر بود و تراز بالاتری داشت کسانی که ترمیم کردن و مثلا ۱۹.۵ شدن ترازشون از کسانی که سال ۴۰۲ بیست شده بودن بالاتر شد 

حالا دیگه خود دانید شما تصمیم‌گیرنده هستید 

وای یعنی بگو نمرات پارسال میسوزه؟

نه  نمیسوزه چرا بسوزه 

ترمیم یه فرصته یه شانس 

بالاترین تراز در نظر گرفته میشه هیچ کس نمیدونه کدوم درس تو کدوم سال تراز بالاتری میده باید قبول کنی که تلاش بیشتر کنی  شاید نمره ی پارسالت تراز بهتری بده و همونو برات در نظر میگیرن شاید هم نمره ی امسالت 

در کل همش بازیه برای مجبور کردن بچه ها برای ترمیم و به دست اوردن پول ترمیم برای اونها کنکور این چند سال خیلی پیچیده و عجیب و غریب شده 

مثلا میدونستی سال ۴۰۳ خیلی ها بدون کنکور و با تراز سال قبل رشته های بهتری قبول شدن نمونه خانم نیلگون سپاس نفر ۴ کنکور سال ۴۰۲ که پزشکی تهران قبول شد  و بعد یک سال گفت که به اجبار خانواده رفتم پزشکی و دندون دوست دارم دوباره ثبت نام کرد و کنکور هم نداد با تراز سیو پارسالش الان داره دندون میخونه 

ترلز سبوی های سال ۴۰۲ بد بلایی سر بچه های ۴۰۳ اوردن حباب وحشتناکی بین رتبه ها افتاد و رتبه ها رو دوبرابر کرد 

اره من خودمم ی کنکور الکی الکی دادم ۸۴۰۰تراز داد دیگه فک کن خودت

خیلی ظلم شد در حق بچه ها 

تراز کم

ترازهای سیو 

حباب رتبه ها 

هر روز یه تصمیم یه مصوبه 

اعلام دیر وقت نتایج 

دیر شروع شدن کلاس ها 

هر بلایی تونستن سر بچه ها اوردن 

اره ،حباب رتبه منظورت چیه

ترازهای سیو باعث شد خیلی ها بدون کنکور بیان و جلوتر یا لابه لای تراز کسانی که کنکور دادن قرار بگیرن میگفتن ۴۰۰۰ تا تراز ۹۳۰۰ داشته پارسال که باعث شد رتبه ها خیلی بدتر از چیزی که پیش بینی میشد در بیاد مثلا سال ۴۰۲ با تراز ۱۰۳۰۰ یا ۱۰۴۰۰ تو منطقه ۳ رتبه ات ریر ۲۰۰ میشد تو منطقه ی یک زیر ۲۵۰ سال ولی ۴۰۳ باهمون تراز رتبه ها دو برابر در اومد 

یا مثلا تقریبا  نزدیک ده نفر جلوتر از خانم صبا معصوم نژاد که نفر اول کنکور بودن قرار داشتن دیگه مصوبه دادن که نفرات برتر کنکور باید از همون سال باشن و حتما کنکور داده باشن 

امسال اینا نیست بهتره فک کنم

تراز سیوی ها که هستن اتفاقا مال دوسال هم‌هستن چون تراز تا دو سال اعتبار داره ولی احتمالا تعداد پشت کنکوری های سال ۴۰۲ خیلی خیلی کم باشه چون اگر ترازشون خوب بود همون پارسال انتخاب رشته کرده بودن هر سال هم که ارزش ترلز کمتر میشه  ولی سیوی های ۴۰۳ هستن دیگه

محرومیت هم دوباره برقرار شد 

۴ رشته تاپ هم که حق ثبت نام ندارن فقط اینجا رو به نفع بچه های ۴۰۴ کار کردن 

خدا کنه وارد شده باشن باز بچه ها رو تا نیمه های مهر جون به لب نکنن برای اعلام‌ نتایج  و از ابان نفرستن سر کلاس