2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت

| مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 84 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خوب تو ۲۰سالگی بدنیا اومده چون من متولد فروردینم قبلش گرفته باشه ۱۹میشم

مگه نمیگی   یک ماه دیگ  تولدته  😐 الان گفتی  ۲۹ و  یازدماه  ینی  بهمنی  هستی   پس  اون موقه  بیست و رد کردی  دیگ  حالا بعد تعیین جنسیت  بیا  شایدم اشتباه کرده محاسبه چینی

اللهم عجل لولیک الفرج
فرستادم زود ببین البته هنوزم دارم ازش کامل تر

عزیرم اینکه سرش گرد نیست یه حالت مربعی داره

توجه کن به سرش

میگن اگه گرد باشه دختره

ولی این گرد نیست

مطمئن هم نیستما

یه تاپیک بذار کسایی که بلدن بیان بگن

فکککک میکنم پسره

ولی بازم میگم مطمئن نیستم

عزیرم اینکه سرش گرد نیست یه حالت مربعی دارهتوجه کن به سرشمیگن اگه گرد باشه دخترهولی این گرد نیستمطمئ ...

والا چمیدونم من خود کارشناساشون ک گفت دیگ اعتماد کردم گفتم حرفه تر از اونا خو نیستم 

اتفاقا گردهارو خو میگن فک کنم پسرن 

عزیرم اینکه سرش گرد نیست یه حالت مربعی دارهتوجه کن به سرشمیگن اگه گرد باشه دخترهولی این گرد نیستمطمئ ...

هیییی در کل دلم خیلی گرفته بخاطر خیلی مسائل بحث دختر پسرش نیس بحث کنایه ای ک قراره یکی بهم بزنه 

منم دیگ برام مهم نیست چون مهم نیست من چی میخام خداهرچی خودش دلش میخاد میده

والا چمیدونم من خود کارشناساشون ک گفت دیگ اعتماد کردم گفتم حرفه تر از اونا خو نیستم اتفاقا گردهارو خ ...

برا من دخترم سرش کاملا گرد بود

ان شاالله سالم باشه و صالح و خوشکل

ان شاالله باعث سربلندیتون بشه