2777
2789
عنوان

جوکر و آدمیزاد

68 بازدید | 4 پست

جوکر رو دیدم و جدای از 

بی شعوری علیخانی

عزت نفس پایین نعیمه

قیافه عجیب بهنوش

حماقت و نفهم بودن فاطمه هاشمی

شوخی های جنسیتی و ضد زن بودن

زیبا بودن حدیث حداقل از نظر من

و کیوت بودن گلوریا

۳ تا چیز توجه من رو جلب کرد :)

چقدر مریم سعادت ماهه‌ 🥺 برعکس نقش‌هاش به شدت آروم و در یک کلام بانوعه‌ از این جور آدما خیلی خوشم میاد 😍❤️

برعکس خیلی ها که از مهسا بدشون میاد من اعتماد به نفسش رو تحسین میکنم 🥲🥂 صدای بلند و صمیمیتی که داشت و شجاعتش تو گفتن اینکه مادر بودن رو دوست داره و عذرخواهیش از سحر ✨️

و در آخر 

کاش یکی بره دایرکت سحر ولدبیگی و بگه چقدر تو امنی دختر 😭😭😭🪽

اگه یکی مثل سحر تو زندگیم بود فقط حرف میزدم عاشق آدمایی‌ام که شنونده بودن رو بلدن 🫂🦋

به شدت با فرهنگه این زن 🥺♥️

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

گاو بودن علیخانی

هیچی از این توی این برنامه پررنگ تر نیست

خیلی گاوه

حیف سیامک انصاری که رفت، واقعا مجری خوب و قابلی بود و سوای اینها شدیدا با فرهنگ و جنتلمن بود

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
گاو بودن علیخانیهیچی از این توی این برنامه پررنگ تر نیستخیلی گاوهحیف سیامک انصاری که رفت، واقعا مجری ...

واقعا بیشعوره‌

تو برنامه های مختلف خیلی وقتا پیش اومده شوخی مسخره کرده باشه 

ولی واقعا تو جوکر کل تایمش داره رو تحقیر میگذره

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

واقعا بیشعوره‌تو برنامه های مختلف خیلی وقتا پیش اومده شوخی مسخره کرده باشه ولی واقعا تو جوکر کل تایم ...

تو برنامه های دیگه هم سالهاست من متوجه بیشعوری و گاو بودنش شدم ولی در مقابل خانوما وحشتناکه

یه احمق زن ستیزه که میخواد بگه خیلی خفنه با تحقیر زنا خیلی کول میشه 

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
تو برنامه های دیگه هم سالهاست من متوجه بیشعوری و گاو بودنش شدم ولی در مقابل خانوما وحشتناکهیه احمق ز ...

آره واقعا 🙄

حالا باز خوبه حرفای نعیمه سناریو و فیکه 

اگه یکی واقعا این جوری دوسش داشته باشه که بدبخته طرف