2777
2789
عنوان

کاش منم خونه و زندگی داشتم💔

| مشاهده متن کامل بحث + 535 بازدید | 37 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چون تونامزدی تو۲۳ سالگی جداشدم ودیگ ب تنهایی عادت کردم

تا ۳۰ سالگی باز خوبه مجردی

بعدش دیگه جالب نیست

خدایا شکررررررررررررررررررررررررررررت🫶🏻🤍♥️🤍♥️🤍♥️🤍🫶🏻
تیپ خوشگل بزن به خودت برس برو تو جاهایی به چشم بیایی و انتخاب هایی برات فراهم بشه

نمیشه دیگه

تا خدا نخواد نمیشه

درکت میکنم گلم ولی تنها نیستی خدارو داری مطمعن باش هواتو داره

واقعا تنهام

خیلی تو دنیا تنهام

مطمئنم به زودی برات اتفاق های خوب. یا چیزی که باعث بشه به رضایت برسی اتفاق می افته. خدا خیلی مهربونه ...

❤️❤️

درسته ولی من بخاطرتجربه ی بدم کلا دیگ بیخیال شدم ولی راس میگین تنهایی سخته واقعا من حتی ی دوست هم ند ...

میدونی هر کی تو زندگی جای خودشو داره

یه دوست خوب اگه داشته باشی هم جای نیاز به همسرو نمیگیره

با مادرم

خب جرا مستقل زندگی نمیکنی واسه خودت ی خونه بگیر ی دکور با سلیقه ی خودت بجین حداقلش خونه‌ زندگی خودتو داری قدمو اولو برداشتی بعدم ی ازدواج خوب.یکی از فامیلای من  درست ی زمانی ک علاوه ب بقیه خودشم از ازدواج دیگه ناامید بود تو روستام زندگی میکردن تو ۴۰سالگی ی ازدواج توپ کرد دقیقا معجزه بود.از خیلیا خوشبخت تر شد بعد ازدواج از این رو ب اون رو شد انقد ب خودش میرسه میبینمش انگار برگشته ب ۲۰سالگیش.شمام روزش ک برسه ی ازدواج توپ در انتظارته مطمعن باش

خب جرا مستقل زندگی نمیکنی واسه خودت ی خونه بگیر ی دکور با سلیقه ی خودت بجین حداقلش خونه‌ زندگی خودتو ...

من به مامانم خیلی وابسته ام و کنارش راحتم

ولی دلم میخواد یه تکیه گاه و یکی که ذوقی برای ادامه زندگی باهاش پیدا کنمو داشته باشم

نمیشه دیگهتا خدا نخواد نمیشه

اون که بعلههههه ولی خودت هم باید تلاش کنی

وقتی جذاب و خواستنی بشی و با اعتماد به نفس بالا و رفتار خوب خب افراد جذبت میشن عزیزم 

ما یه فامیل داشتیم چهره اش خوب نبود خیلی خیلی معمولی بعد این خونه دوستش بوده برا دوستش خواستگار اومده بود خواستگار خوب و پولدار که ببره خارج

بعد اون دوست احمقش از اتاق نیومده بیرون ولی این که زرنگ بوده خودشو قالب کرده الان بچه بزرگ داره و شوهره هم دوستش داره