2777
2789
عنوان

من واقعا دیوانه شدم و توهم میزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 501 بازدید | 41 پست
۳ بار سونو داده ۳ بار آزمایش داده بعد از رو عکس شکم میشه تشخیص داد؟😑

اخه خیلی پیچیدش کرده 

خب ۵ بارم پریود شده 😉

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خدای من چرا اینکارو با خودت میکنی اگر حامله میبودی الان زایمانم کرده بودی بسه انقد فکر کردی وسواس فک ...

از اون موقع تا الان زندگیم با نامزدمم رو هواس

باتوکامل‌میشودتمامِ‌نیمه‌هایم♥️
دیگه رابطه نداشته باش این بار کارت به تیمارستان خدایی نکرده میکشه ول کن شل کن بیخیال دیگه

دیگه نداشتیم چون حالم خوب نیست😢

ببین فقط از رو عکس شکم میشه تا نود در صد تشخیص دادمیتونی عکس بزار تا شاید فرجی شد

تو تاپیک شکم آوردن هست عکسش البته اینم بم سرپا بودنی چیزی مشخص نیست و اینکه وزنمم تغییری نکرده

گلم کسی که پراز استرسه نیاز به شوخی نداره

چرا میگی شوخی؟؟ مگه فکر نمیکنی بارداری؟؟ خب دارم میگم بارداری دیگه . تاپیکات رو هم خوندم و به نظرم وقتی انقدر مطمئنی حتما هستی . عجیبه برام وقتی خودت ۸ ماهه فکر میکنی بارداری و شکمت هم بزرگ شده حتی ، به چه دلیلی حرف من برات شوخی بود ؟؟

چرا میگی شوخی؟؟ مگه فکر نمیکنی بارداری؟؟ خب دارم میگم بارداری دیگه . تاپیکات رو هم خوندم و به نظرم و ...

من گفتمم سه بار سونو دادم ودسه بار آزمایش و همگی منفی بودن عزیزم

من حامله نیستم یعنی!؟

نه بابا

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم