2777
2789
اسمشو نمیدونم رفتم آرایشگاه گفتم هرجور فکر میکنی قشنگ میشه کوتاه کن

عکس قبلی موهات وزوزی بود تو این کوتاهه دیگه حالت وزی نداره بعد کوتاهی دیگع وز نشد یا چیزی بهش میزنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عکس قبلی موهات وزوزی بود تو این کوتاهه دیگه حالت وزی نداره بعد کوتاهی دیگع وز نشد یا چیزی بهش میزنی

ببین من بعد کوتاهی سشوار میکنم بعد حمام که تا زمانی که موهامو میشورم مرتب باشه یکم تو سشوار کردن شل دستم زمانی که بلند بود قلقش دستم نبود نمیتونستم

تاپیکاتو دیدم گویا تو هم با وزی مو مشکل داری

سرم موی سریتا بگیر بعد حموم که موهات خیسه بزن بعد سشوار کن باعث میشه موهات بابت سشوار آسیب نبینه

من موهامو مرتب نکنم تو زمانی که انقدر کوتاهه وحشتناک میشم

تاپیکاتو دیدم گویا تو هم با وزی مو مشکل داریسرم موی سریتا بگیر بعد حموم که موهات خیسه بزن بعد سشوار ...

آره از وقتی رنگ کردم دیگه اون موی قبلی نشد 

من موهام خیلی صاف بود🥲

میگن سرم مو هم زیادیش خوب نیست 

سشوار کشیدنم خیلی خوب بلد نیستم

آره از وقتی رنگ کردم دیگه اون موی قبلی نشد من موهام خیلی صاف بود🥲میگن سرم مو هم زیادیش خوب نیست سشو ...

وای من موهام همینجوریشم سخت به یک صراطی مستقیم میشه جرئت نمیکنم رنگ کنم

ببی قرار نیست زیاد مصرف کنی الان من در حد یه قطره زمانی که موهام کوتاهه و زمانی که بلند بود دو قطره میزدم و یدونه بخری شاید تا دو سال کفاف بده

آره از وقتی رنگ کردم دیگه اون موی قبلی نشد من موهام خیلی صاف بود🥲میگن سرم مو هم زیادیش خوب نیست سشو ...

و اینکه یکم چربی به موهات میده همیشه هم قرار نیست سشوار کنی وپس همیشه هم نمیزنی و اصلا توقع صاف کنندگی از سرم نداشته باش فقط یه سری ویتامین میده و محافظت میکنه از موهات که بدتر نشه