2777
2789

تقریبا 10 سال بزرگتر باشه معتاد سیگار باشه و شکاک باشه یه بارم ازدواج کرده طلاق گرفته تقریبا 30 سالشه رابطه خارج از ازدواج هم داشته به صورت کامل

نظرتونو بگین فقط خانمای باتجربه بگن لطفا

ماشین پارس داره

بحث جنسی زیاد میکنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

محالعههههه 

چون خودم هیچکاری تکرذم دوست دارم فرد موزدنظرمم پاک باسه

برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

حالا سیگار حل ازدواج دوباره حل .شکاک بودن حل رابطه ی جنسی میگیم مجبور بوده حالا با علاقه ی مفرطش به رابطه ی جنسی چکار میکنی .همه ی ملاک ها رو برای رد کردن داره .تازه اگه بیماری هپاتیت و...نداشته باشه 

چون هیچ خوبی نداره هیچ تازه هم شکاکه هم طلاق داده زنش رو هم روابط خارج از چارچوب داره

خیلی ابغوره میگیره منم اولین قراری که رفتم با همین بوده ولی بعدش بهم گفت ازدواج کرده طلاق گرفته