موشولینا۵۵ مدیر عضویت: 1403/10/03 تعداد پست: 267 عنوان با کدوم شهر اصلا وصلت نمیکنید | مشاهده متن کامل بحث + 451 بازدید | 61 پست مثلا من شنیدم قمی ها یکم اخلاقشون خاصه هر کسی باهاشون کنار نمیاد 1403/10/10 | 20:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
0گل_برفی0 عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 15551 اقایونشون بیشتر مد نظرم بود غدن و حالا یه مقدار اون بحث غیرت و سخت گیریایی که دارن راستش من با مرد های تبریزی زیاد اشناییت دارمهمش بستگی به فرهنگ خود خانواده دارهچیزی که من در اطرافم دیدم سختگیری های زیادی ندارن در بحث مربوط به بچه هاشون که اصلا مخصوصا در بحث حجاب و ازادی رفت و آمد و... ندیدم که تعصبی داشته باشن خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی
eli_jaaaan عضویت: 1397/08/01 تعداد پست: 6915 راحت باش الان که اخلاقتو بهتر دیدم خوشحالم که برات کنسلیم 😂 اخلاقه من یا تو؟ ده ها نفر جواب دادن با فلان قومیت وصلت نمیکنیم از بین همه ببین کی ریپ میزنه و جوشی میشه !انقدم اخلاق قشنگت و به بقیه نشون نده بیب خوشا به بخت بلندم که در کنار منی
fatemehartist عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 1714 راستش من با مرد های تبریزی زیاد اشناییت دارمهمش بستگی به فرهنگ خود خانواده دارهچیزی که من در اطرافم ... دقیقا به خانواده ربط داره اونایی هم که خودشون مذهبی آن زیاد کاری به بچه هاشون ندارن بنویسید که ما پیرترین جوانان تاریخ بودیم...
گوجه_سبز_میقولی_6 عضویت: 1403/05/16 تعداد پست: 444 اخلاقه من یا تو؟ ده ها نفر جواب دادن با فلان قومیت وصلت نمیکنیم از بین همه ببین کی ریپ میزنه و جوشی ... خیلیا تبریز رو گفتن منتها حرفشون حالت توهین نداشت اخلاقمم با شعور طرف مقابلم ست میکنم گوجه سبز میقولی هستم کاراگاه نی نی سایت 😎😁 یک عدد کیدرامری 😍🧡
fatemehartist عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 1714 اخلاقه من یا تو؟ ده ها نفر جواب دادن با فلان قومیت وصلت نمیکنیم از بین همه ببین کی ریپ میزنه و جوشی ... انتظار داری هر چی خواستی بگی هیچی نگیم خوشحالم که واسه طرز فکری مثل تو کنسلیم بنویسید که ما پیرترین جوانان تاریخ بودیم...
موشولینا۵۵ مدیر استارتر عضویت: 1403/10/03 تعداد پست: 267 یاسوجی هام سر این داستانی که اون دکتره رو کشتن بعد زیرش تو اینستا کامنت گذاشته بودن کار خوبی کردن فلان برام کنسل شد
0گل_برفی0 عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 15551 دقیقا به خانواده ربط داره اونایی هم که خودشون مذهبی آن زیاد کاری به بچه هاشون ندارن دقیقاااینو تو بستگان خودم زیاااد دیدم خودشون مذهبی و چادری، ولی بچه ها کلاااا آزاد خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی
eli_jaaaan عضویت: 1397/08/01 تعداد پست: 6915 انتظار داری هر چی خواستی بگی هیچی نگیم خوشحالم که واسه طرز فکری مثل تو کنسلیم حقا که ترکی خوشا به بخت بلندم که در کنار منی
fatemehartist عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 1714 دقیقاااینو تو بستگان خودم زیاااد دیدم خودشون مذهبی و چادری، ولی بچه ها کلاااا آزاد اره من مامان خودم مذهبی بابام معتقده من آزادم خواهرم مذهبی خیلی از اخلاقت خوشم اومد 🩵 بنویسید که ما پیرترین جوانان تاریخ بودیم...
گوجه_سبز_میقولی_6 عضویت: 1403/05/16 تعداد پست: 444 حقا که ترکی حقا که تو همونم نیستی فقط میتونی ارزوشو داشته باشی😂 گوجه سبز میقولی هستم کاراگاه نی نی سایت 😎😁 یک عدد کیدرامری 😍🧡
0گل_برفی0 عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 15551 اره من مامان خودم مذهبی بابام معتقده من آزادم خواهرم مذهبی خیلی از اخلاقت خوشم اومد 🩵 عزیزی❤ خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی
fatemehartist عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 1714 حقا که ترکی آره ترکم خیلیم افتخار میکنم همه قومیت های ایران هم نوکرشونم خیلی هم دوسشون دارم مهم شعور طرف مقابله بنویسید که ما پیرترین جوانان تاریخ بودیم...
fatemehartist عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 1714 تهرانیا چطورن؟ من بدی ندیدم ازشون آدمای خوش اخلاقی هستن بنویسید که ما پیرترین جوانان تاریخ بودیم...