2777
2789

کسی بوده اینطور شده باشه و خوب شده باشه؟

به خاطر عفونت گوش غدد لنفاوی گلوم بزرگ شده 

سه بار دکتر رفتم همش دارو میخورم 

درد گوشم کم شده ولی این التهابه نرفته. خیلی میترسم بمونه خوب نشه بزنه یه مریضی بدتر بشه

حتما برو دکتر شاید برا تیروئیدته

چالش اول مرداد وزن اولیه 96.500  مهر به 82.800 رسیدمچالش دوم  وزن اولیه 82 .......وزن الان  77.900 .........وزن 21 آذر 76.850.........وزن12دی 75.650.....۲۶ دی 74.250 .......وزن 14 اسفند 72.900......۲۱اسفند 71.900 وزن فعلی 69

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عشق قشنگم نوشتم سه تا دکتر رفتم خودشون گفتن غدد لنفاویه

پیش متخصص رفتی

چالش اول مرداد وزن اولیه 96.500  مهر به 82.800 رسیدمچالش دوم  وزن اولیه 82 .......وزن الان  77.900 .........وزن 21 آذر 76.850.........وزن12دی 75.650.....۲۶ دی 74.250 .......وزن 14 اسفند 72.900......۲۱اسفند 71.900 وزن فعلی 69

غدد لنفادی ساب منتالن

اینا ۹۹درصد موارد خوش خیمن

علتشم ک واضحه عفونت گوشتون

تا وقتی عفونت ب طور کامل برطرف نشه التهابشون خوب نمیشه ولی بتدریج سایزشون کوچیکتر میشه چیز نگران کننده ای نیست سیستم ایمنی بدنن دیگه

https://harfeto.timefriend.net/16597293448151

پسرم ده سالشع هفته پیش کامل بستری شد بخاطر همین گوش دردو ورم غده بذاقی 

داروگرفت 

خداروشکر خوب شد

قبلش هر چی دارو دادم خونه خوب نشد چند بار بردم دکتر 

آخرش بردم اورژانس اطفال بستریش کرد 

عایش سابقم...دوتا داداش کم سن و عزیز تر از جونمو باهم ۲۰ دی تو تصادف از دست دادیم حال دل وروحمون بشدت خرابه بخصوص  ودوتا بچه کوچولوشون که درکی ندارن ومدام سراغ باباهاشونو ازمون میگیرن ممنون میشم صلوات بفرستین 
غدد لنفادی ساب منتالناینا ۹۹درصد موارد خوش خیمنعلتشم ک واضحه عفونت گوشتونتا وقتی عفونت ب طور کامل بر ...

دکتر هم همینو گفت

گفت اگه بهتر نشد تا دو هفته میفرستمت عکس بگیری

پسرم ده سالشع هفته پیش کامل بستری شد بخاطر همین گوش دردو ورم غده بذاقی داروگرفت خداروشکر خوب شدقبلش ...

عزیزدلم دقیقا کجاش ورم کرده بود؟

ببین اصلا از ظاهر مشخص نیست

حتی موقع بلع هم نمیفهمم ولی دست میزنم میبینم سمت چپیه گرد شده ولی سمت راستیه نرماله