2777
2789
عنوان

میخام خودمو بکشم نامزد هستم پریود نمیشم

| مشاهده متن کامل بحث + 19802 بازدید | 321 پست
ممن قرمز ندارم 😂فردا میرم بخرم بجوشونم ببینم چی میشه😑😂انصدر زردچوبه و زعفرون خوردم حالم بد شدترشح ...

ببین من قرمز رو امتحان میکنم نمیدونم چقدر اثر داره اگه تا قردا شدم خبرت میکنم

نزارم به چند روز دیگه ببینم پریود میسم یا نه، قرص رو چجوری از داروخونه بگیرم راحت میدن؟

عزیزم‌نخور بدتر عقب میندازی با رابطه بدون دخول باردار نمیشی بهت قول میدم صبر کن هورمونت بهم ریخته یا بخاطر استرس عقب انداختی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم‌نخور بدتر عقب میندازی با رابطه بدون دخول باردار نمیشی بهت قول میدم صبر کن هورمونت بهم ریخته یا ...

شاید بخاطر فصله چند نفر گفتن پیاز فعلا میرم سراغ پیاز، جواب نداد زعفرون میگیرم، قرص رو میزارم مرحله اخر روم نمیشه داروخونه بزم

منم من زعفرون نیست ولی تا دلت بخواد زردچوبه زنجیبل گلاب دارچین خوروم دارم بالا میارم دیگهاره ترشحات ...

ممنم تکلیفم مشخص نیست یبار ترشحات بی رنگ یبار سفید😑

دقیقا منم از سوم درد پریودی داشتم😑تا دیروز صبح

دیروز صبح سینه دردم خوابید کاامل

الان فقط یکممم گاهیی دلم تیر میکشه

ممنم تکلیفم مشخص نیست یبار ترشحات بی رنگ یبار سفید😑دقیقا منم از سوم درد پریودی داشتم😑تا دیروز صبحد ...

دقیقا من دل دردم داشتم از دوم اون قطع شو برام عجیبه، ترشحاتمم مثل تو یبار سفیده یبار بی رنگ، تکرر ادرارم دارم