2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من زمان کنکورم یبار یه اپی نصب کردم ازاینا که تایم میزاشتی گوشی قفل میشد تا آخر وقتی که تنظیم کردی

روز اولی که باهاش شروع کردم ۵ دیقه بعد اینکه شروع کردم گوشیو میخاستم مگه باز میشد😂خلاصه وایسادم تا آخر شب بعدشم پاکش کردم🤡

کلا به اراده ات بستگی داره هرچی میخای از این برنامه ها نصب کن!اراده مهمه

>|{أَفَحَسِبْتُمْ أَنَّمَا خَلَقْنَاكُمْ عَبَثًا وَأَنَّكُمْ إِلَيْنَا لَا تُرْجَعُونَ}|<

من زمان کنکورم یبار یه اپی نصب کردم ازاینا که تایم میزاشتی گوشی قفل میشد تا آخر وقتی که تنظیم کردیرو ...

چطوری اراده رو خب افزایش بدمممم😂

ببین میدونم این راه درسته باید این کار رو انجام بدم این کار رو من میخوام ولی انجام نمیدم 

به نظرت الان با تایم مطالعه بالا شروع کنمکامپیوتر دانشگاه های خوب میتونم قبول شم؟ ریاضیمصفر صفر نیست ...

اره

⛔نظرهمه محترمه ولی اگه بامن اختلاف نظر داری ریپ نزن چون من حوصله تو ندارم جروبحث کنم ⛔اگه هم پستامو دوست داشتی لایک کن 
من هرکار کردم نشد . زودم بلند میشدم کسل میشدم کامل نه ساعت باید بخوابم برا همین نه و نیم بیدار میشم ...

9ونمی واسه من دیره

من 8 بیدار شم کلافم تا آخرش نمیتونم خوب درس بخونم 

چطوری اراده رو خب افزایش بدمممم😂ببین میدونم این راه درسته باید این کار رو انجام بدم این کار رو من م ...

نمیدونم فرمول دقیقش چیه

ولی باید یچیزو دوست داشته باشی و بخای

به این فکر کن که اگه نرسی بازم این روزا تکرار میشه ولی اگه قبول بشی حداقل راحت تر میخای (شاید کم بخاطر  دانشگاه و کاراش)ولی اون کم با خیال آرومه 

>|{أَفَحَسِبْتُمْ أَنَّمَا خَلَقْنَاكُمْ عَبَثًا وَأَنَّكُمْ إِلَيْنَا لَا تُرْجَعُونَ}|<

نمیدونم فرمول دقیقش چیهولی باید یچیزو دوست داشته باشی و بخایبه این فکر کن که اگه نرسی بازم این روزا ...

میخابی!