2777
2789
حس میکنم اولی جدیدتره نظره شما چیه؟چون دختر بزرگم از اون دومیه داره ۴سال پیش گرفتم

دومی گوش بچه رو اذیت میکنه 

برادرزاده من داشت گوشش پاره شد 

اما الان دومی رو داره سبکه بهتره 

به هر حال وقتی بزرگ تر شد به سلیقه خودش میخره 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دومی

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

اولی فکر کنم برا بچه یک ساله بهتره

آخی گناه داره بچه

⚠️ اولین درس اقتصاد: منابع و امکانات محدودن. ⚠️ اولین درس سیاست: اولین درس اقتصاد رو نادیده بگیر‌. ⚠️ بند و بار برای چهارپایان استفاده میشه، نه برای انسان. انسان بند و بار نداره، ارزش و چهارچوب داره. 

حضوری خریدکن قفلشوچک کنی اولی قشنگه امابچت دست بندازه داخلش گوشش اذیت میشه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

اسی من ازین دومیه دارم اصلا راحت نیست هم بازو بسته شدنش سخته هم اصلا تو گوش تکون نمیخوره اون اولی رو ...

دخترم ۴ساله از دومیه داره خیلی راحتن

🦋دخترای گلم ♡🧸💜ماهلین🦋نفس♡💜🧸

دخترم ۴ساله از دومیه داره خیلی راحتن

نمیدونم والا برامن همین مدله منتها اون تیکه ک داخل گوش قرار میگیره اره ایه 

خیلی اذیته هم انداختنی هم دراوردنی 

تکونم نمیخوره اصلا 😑