2777
2789
عنوان

شوهرم کتکم میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 46 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه دیگه واقعا نمیخوام

از باباتم نترس 

نهایتش دعوات میکنن دو تا حرف بارت میکنن ولی بعدش کمکت میکنن جدا بشی 

تا دیر نشده اقدام بکن 

حیف نیست جوونیت پای همچین آدمی تلف بشه ؟

خیلی عجیبه، به نظرم اشکال نداره، حتما به خانواده خودتون و خانواده همسرتون اطلاع بدید، حق نداره به خش ...

خونواده خودش فقط مامانشه که همیشه پشت بچشه برم چی بگم منتظرم داداشم از کارش برگرده بهش بگم

بیشتز از یه ماهه رابطه نداریم دوسش ندارم دیگه

خلاص شو ازش 

فقط و فقط ب درس فکر کن عزیزم 

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری
از باباتم نترس نهایتش دعوات میکنن دو تا حرف بارت میکنن ولی بعدش کمکت میکنن جدا بشی تا دیر نشده اقدام ...

آخه بابام خیلی گفت بهم که این نه ، این یه سالم بهش

هیچی نگفتم نمیدونم چجوری باید بهش بگم

آخه بابام خیلی گفت بهم که این نه ، این یه سالم بهش هیچی نگفتم نمیدونم چجوری باید بهش بگم

بگو پدر من ، شما درست گفتی من اشتباه کردم 

همین 

به خاطر این یه جمله که دارت نمیزنن 

تازه من جای تو بودم نامه از پزشک قانونی می‌گرفتم 

آخه بابام خیلی گفت بهم که این نه ، این یه سالم بهش هیچی نگفتم نمیدونم چجوری باید بهش بگم

شاید بابات یکی رو انتخاب میکرد این اتفاق میفتاد مشخص نمیکنه  بالاخره زندگی هر کس فرق داره آینده ات مهم تره   روح و روانت در الویته الان

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری