2777
2789
عنوان

حلالیت طلبیدن از استاد

490 بازدید | 44 پست

سلام عزیزان یک استادی هست آقا هستن و جوون ما پشت سر ایشون خیلی حرف زدیم برای همین من می‌خوام موقع آخرین امتحان باهاشون صحبت کنم و بگم ممنون از زحماتتون و کلاس هاتون عالی بودن و فلان از اونجایی که معلوم نیست ترم های بعد در محضرتون باشیم حلالیت بطلبم خدمتتون خوبی و بدی دیدید حلال بفرمایید.

به نظرتون خوبه؟

زشت نیست؟

فکر بد نمیکنه که مثلا شاید بهش نمره ارزیابی استادا بد دادم رفتم حلالیت طلبیدم و...

اما با اینکه من واقعا دوستش داشتم و عاشق خودش و درسش بودم و همیشه جام اولین میز بود 

لطفاً راهنمایی کنید چه کنم حلالیت هم باید ازش بطلبم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میبخشه

اونکه اره ان‌شاالله که مبیخشه حرفم اینه فکر نمیکنم مثلا بهش نمره بد دادم و فلان که رفتم حلالیت میطلبم؟

چون میدونم بهش خیلیا نمره بد دادن

خوبه و بد هم نيست فقط مثلا بگو مارو حلال كنيد اگه بدي اي كرديم

من هیچ بدی ای سر کلاسش نکردم کلا جلو مینشستم و با عشق درسش و گوش میدادم و مشارکت میکردم  می‌خوام بدونم اگه اینا و بهش بگم فکر نمیکنه نمره بد بهش دادم چون میدونم خیلیا بهش بد دادن

من هیچ بدی ای سر کلاسش نکردم کلا جلو مینشستم و با عشق درسش و گوش میدادم و مشارکت میکردم می‌خوام بدو ...

نه بگو شما خيلي لطف كرديد در حق ما اگه اذيتي كاري كرديم ببخشيد و مارو حلال كنيد 

نه بگو شما خيلي لطف كرديد در حق ما اگه اذيتي كاري كرديم ببخشيد و مارو حلال كنيد

میدونم اما میترسم این فکر نمره و بکنه  چون من بدی اینا سر کلاسش نکردم 

می‌خوام یه جور باشه نزنم چشمش و داغون کنم