2777
2789
عنوان

حلالیت طلبیدن از استاد

| مشاهده متن کامل بحث + 491 بازدید | 44 پست
قبل اینکه حلالیت بطلبی بگو تدریستون خیلی عالیه استاد با نمره ارزشیابی خوب سعی کردم یه کوچولو از زحما ...

واااااااااااااااااااای 🤣🤣 عالیه این که اما من میترسم پیش خودش فکر کنه دارم اینا و الکی میگم که نمره بده و پاچه خواری باشه بدتر میشه

واااااااااااااااااااای 🤣🤣 عالیه این که اما من میترسم پیش خودش فکر کنه دارم اینا و الکی میگم که نمر ...

😂😂😂😂

دیگه یه کدومو باید از دست بدی 😂 

میخپای اصلا حلالیت نطلب ها؟

اون که میبخشه پس دیگه نگو🤣

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم یه جمله‌ی کاملا معموله کسی فکر بدی نمیکنه الکی نگرانی آدم خوب خوبم باشه اینو میگه برا خدافظی

عههه پس خیالم راحت بلکه خودش سرکلاس بگه حلال کنید مام بگیم حلال کنید اگر نگفت میرم روز امتحان میگم یک لحظه میخواستم یک موضوعی و خدمتتون عرض کنم 

اول میخواستم خدمتتون تشکر و خسته نباشید بگم بابت تمام زحماتتون و باعث افتخار و خوش سعادتی ما بود از اینکه ترم اول با شما کلاس داشتیم چون واقعا کلاس (اسم درسش) و کلاس شما بسیار عالی و باعث انگیزه برای شروع و ادامه مسیر بود و واقعا با تمام وجود امیدوارم که ترم های بعد هم در محضرتون باشیم و و هیچ چیز جبران کلاس های عالی‌تون نیست و در ارزشیابی استاد امیدوارم که جبران شده باشه و در کل میخواستم ازتون حلالیت بطلبم و ان‌شاالله که ترم های بعد در محضرتون باشیم .

خوبه؟؟

عههه پس خیالم راحت بلکه خودش سرکلاس بگه حلال کنید مام بگیم حلال کنید اگر نگفت میرم روز امتحان میگم ی ...

اره خوبه مقدمه بچینی اون اخری مشکوک نیس😂

دیدن این فیلم بر شما بله خود خود شما واجبه ''فیلم کره‌ای امید'' درباره تجاوز جن‌سی کودکان رو ببینید و مقایسه کنین با فیلم ایرانی هیس دخترها فریاد نمیزنند واکنش‌های هردو پدر مادر بعد مواجهه با جریان رو ببینید هر دو فرهنگ جامعه رو مقایسه کنید ای کاش ما هم جسارت و شجاعت این رو داشتیم کاری کنیم این آدمای مریض حداقل چندسال طولانی یکبار به کار کثیفشون بپردازن نه آزادانه و هر روز و هرسال  ای کاش به کسانی که بهشون تجاوز شده به چشم مجرم و گناهکار نگاه نمیکردیم...

😂😂😂😂دیگه یه کدومو باید از دست بدی 😂 میخپای اصلا حلالیت نطلب ها؟ اون که میبخشه پس دیگه نگو🤣

آخه خیلی بیچاره و چیز پشتش گفتیم 😭 باید حلالیت و بطلبم اما عمق حرفا و کارام میشه چاپلوسی و پاچه خواری مرد هم هست بدتر با خودش میگه خاک برسرش چقدر پاچه خواره دختره گنده😂

متنی که در جواب یک نفر دادم و بخون لطفا ببین اوکی هست بگم؟😂

چرا مشکوک؟😂بدهههه؟کلا پس همین خوبه بگم؟😂

اخه نه که گفتی روز امتحان صداش میکنم استاد یه لحظه بیا😂 گفتم خب اولش تشکر و قدردانی کنی اون حلالیته در لفافه میپیچه دیگه

وگرنه در حالت عادی موقع خداحافظی عادیه🤣❤

دیدن این فیلم بر شما بله خود خود شما واجبه ''فیلم کره‌ای امید'' درباره تجاوز جن‌سی کودکان رو ببینید و مقایسه کنین با فیلم ایرانی هیس دخترها فریاد نمیزنند واکنش‌های هردو پدر مادر بعد مواجهه با جریان رو ببینید هر دو فرهنگ جامعه رو مقایسه کنید ای کاش ما هم جسارت و شجاعت این رو داشتیم کاری کنیم این آدمای مریض حداقل چندسال طولانی یکبار به کار کثیفشون بپردازن نه آزادانه و هر روز و هرسال  ای کاش به کسانی که بهشون تجاوز شده به چشم مجرم و گناهکار نگاه نمیکردیم...

اخه نه که گفتی روز امتحان صداش میکنم استاد یه لحظه بیا😂 گفتم خب اولش تشکر و قدردانی کنی اون حلالیته ...

آهان😂😂 

اره الان با این یک موضوعی و میخواستم خدمتتون عرض کنم 

رنگش میپره فکر می‌کنه می‌خوام بهش درخواست بدم🤣

آهان😂😂 اره الان با این یک موضوعی و میخواستم خدمتتون عرض کنم رنگش میپره فکر می‌کنه می‌خوام بهش درخو ...

😂😂

نه اصلانمونه یه دانشجوی سپاسگذار و قدرشناسچه عیبی داره ادم خوبیای استادشو یاداوری کنهاونم احساس خوبی ...

عهههه‌ خوب پس خداروهزار مرتبه شکر 

حالا که اینجوره بلکه خودش نگه حلال کنید من برم اینو بگم بهش😂

ممنون از وقتی که گذاشتید و راهنمایی کردید ♥️