2777
2789
عنوان

بچه ها من الان کاظمین هستم🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1246 بازدید | 142 پست

تو رو خدا و قرآن خیلی دعام کن انشالله هر کی هر سحر جادویی درست کرده برا من و عزیزانم باطل شه سحر جادوش و انشالله خدا هر کی که برا من و عزیزانم هر گونه دعا می‌ره میگیره یه جوری خدا ادب کنه این بندهاش بد ذاتشو که تا اخر عمر جرئت نکنن بدی و ظلم و سحر جادو کنن من و عزیزانمو🥺😔😩

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقدر دلم خواست الان اونجا باشممم 

لطفا لطفا منو مخصوص دعا کن خسته شدم دیگه 

امضام

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم

پدرم  کتک میزنه و بد دله و خسیس و شکاک (حتی نمیزاره در خونه باز کنیم)و بد اخلاق و بد دهن و تهمت میزنه و آبرو بره و همیشه پشتمونو خالی کرده حرف بد مثل نقل و نبات تو دهنشه و کولی و دعواییه و زورگوی و فاسد و خونه همیشه زندانیمون میکنه و پول مهریمو چنپ سال با سودش خورده پس نمیپه میگه اگه میتونی پس بگیر😭 حتی پول شارژ نمیده😭 و تو  خونه هم نمیزاره راحت باشیم ن برا خوردن ن خوابیدن ن تلویزیون برا کار خونه از عمد می ایسته یالا سرمون که دعوامون کنه و از کنارمون رد میشه از عمد با دست یا پاش میزنتمون😓😒😭🥺 خدا لعنتش کنه کاش اگه خدا عدالت داره پدرم بمیره بی شر و دردسر فقط شر و بدی و بدبختی ازش دیدیم شما رو به خدا دعا کنید پدرم ظلمش به خودش برگرده الهی و هیچ وقت دیگ در حقمون ظلم و ستم نکنه 😭💔جون عزیزتون بنویسید و دعا کنید پدرم امشب سکته کنه و بمیره انشالله نفس راحت بکشیم از دستش الهی که شرش ازمون امشب کم شه💔😭

خدا هست،اگه هست چرا جون پدر ظالممو نمیگیره 😭

شما رو جون هر کی پیشتون عزیزه به اسم کاربریم دعا کنید و بنویسید شوهر خواهرم خیلی خواهرمو کتک میزنه و خسیس و فاسد و دروغگو و زن باز و اهل صیغه اس و تنبله و کاری نیست و خاله زنک و بد دل و بددهن و بد اخلاق و اهل تهمت زدنه تو رو خدا و قرآن دعا کن خواهرم خیلی زود تو همین هفته هر چ زودتر از شوهرش بدون شر و دردسر طلاق کامل بگیره و انشالله آرامش و راحتی پیدا کنه خواهرم و انشالله شوهرش بدون شر و دردسر و آبرو ریزی و دعوا و کولی بازی خواهرمو طلاق بده تو همین هفته فردا ، پس فردا  حتما و بهش مهریه که توافق کردن و جهیزیه خواهرمو تمام و کمال پس بده فردا پس فردا و پول محضر شوهر خواهرم بده انشالله جون عزیزاتون دعا کنید برا خواهرم😭 و جون عزیزاتون دعا کنید انشالله دامادمون و خواهر دامادمون و برادر و مادر دامادمون انشالله خدا جوابشونو بده همین روزا جوری که تا عمر. دارن از من و عزیزانم و آهمون خیلی بترسند و خیلی خدا جواب اونایی که در حق من و عزیزانم ظلم کردن بده همین روزا انشالله🥺

تو رو خدا دعا کن انشالله من و خواهرم شغلای دولتی با حقوقای خیلی بالا نصیبمون شه و همین روزا بریم سرکار و خیلی زود رسمی شیم انشالله 😭 😭 🙏 

جون امام زمان دعا کن تو رو قرآن انشالله من و عزیزانم مخصوصا من و مامانم و خواهرم و داداشام مثل مردم عادی آزادی داشته باشیم بریم بازار و مغازه و سفر و پارک و سینما و زیارتگاه ها بتونیم با مادر بزرگ و خاله هام رفت و آمد کنیم و بتونیم راحت بریم سرکار و ادامه تحصیل بدیم و با همسایه ها سلام و علیک بتونیم داشته باشیم و انشالله هر جا دلمون میخواد بگردیم و کسی محدودمون نکنه اصلا ، تو رو به امام حسین دعا من حاجاتمو گلم😭😔💔 تو رو خدا حتما همین روزا به همه ی حاجتام برسم و دلم خیلی شاد شه خیلی 😭😢

تو رو خدا خیلی دعام کن انشالله خدا به من و عزیزانم خیییییلیییی ویژه پولدار شدن و سلامتی و آبرو و حیثیت وخوش اقبالی و شادی و آرامش و امنیت و عمر طولانی و آسایش و راحتی و عمر طولانی و خوش شانسی و زیبایی حتما بده 😭🙏

تو رو جون عزیزاتون دعا کنید خواهرم بعد طلاقش انشالله ازدواج عالی کنه و شوهرش فوق العاده خوش اخلاق و مهربون و خوش قلب و پولدار و نجیب و با حیا و تحصیل کرده و خانواده دار و خوش هیکل و کار دولتی با حقوق خیلی بالا داشته باشه و خوش قیافه و معتاد نباشه و هیچ وقت زن دوم و.. دوست دختر و زن و صیغه ای نداشته باشه و خسیس و فاسد و بد دهن نباشه و هیچ وقت خواهرمو کتک نزنه و بد دل نباشه 😭 و از شوهرش صاحب اولاد سالم و صالح و زیبا چند تا پسر و یه دختر شه انشالله😭

تو رو خدا و جون چهارده معصوم قسمت میدم به خدا بگو انشالله اونایی که در حق من و عزیزانم هر ظلمی و بدی و ستم و هر تهمتی زدن و  هر توهینی کردن و هر حرفی پشت سرمون زدن و هر کی خودشو گرفت برا من و عزیزانم و من و عزیزانم رو دست میگیرن و گرفتن ، بدتر از کاری که باهامون کردن دقیق خدا همین روزا سرشون بیاره بفهمن دنیا دار مکافاته و خدا ناظر به اعمال ادما😢😭🙏

التماس دعای فرج

خوش به سعادتتون عزیزم، ان شاءالله قسمت همه بشه🌸

اجرتون با خدا

اللهم عجل الولیک الفرج

اللهم اشف کل مریض

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

یکی از آشناهامون بیمارن ۱۷ سالشونه لطفا دعا کنید

ان شاءالله خدا به حق آقا امام زمان (عج) به همه بیماران لباس عافیت تن کنه و روح همه اموات رو شاد کنه

الهی آمین🤍🌱