2777
2789
عنوان

بلاگرهای لایف استایل

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 38 پست

ما زنها خیلی مقایسه میکنیم اقا همین الان دورس مردانه سرچ کردم هیچکدوم عکسا سر اقاهه نبود تو عکس مردا واسه همین راحتن😂😂

نابودی اسراییل خونخوار و هرچی هرزهٔ بی بند و باره صلواااتتت😂لطفا از شیرینی های بچتون تاپیک بزنین😬دلمون گرفت بابا😑

دیگ هیچ عامل جذب مخاطبم ندارن لخت میشن...

درووود🤝🏻

هیچوقت دلیل دابسمش هایی که میرن رو هم نفهمیدم

حالا اگه صدای خودشون بود یچیزی🌝

فکر میکنن عاشق چشم و ابروشونیم

>|{أَفَحَسِبْتُمْ أَنَّمَا خَلَقْنَاكُمْ عَبَثًا وَأَنَّكُمْ إِلَيْنَا لَا تُرْجَعُونَ}|<

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چقدر درست گفتیدمصرف گرایی اصراف و چشم و هم‌چشمی بین مردم شده افتخار و نشونه با کلاسیبعضیا داروهای خط ...

دقیقاااا

اسراف یادم نبود 👏🏻👏🏻

من کل مشکلات فرهنگی رو از بلاگرا میبینم

همین روتین پوستی ای که باب کردن چقدر بازار داره!

چقدر کارخانه ها پررونق تر میشن

و کسی هم حواسش به محیط زیستمون نیست دیگه!

>|{أَفَحَسِبْتُمْ أَنَّمَا خَلَقْنَاكُمْ عَبَثًا وَأَنَّكُمْ إِلَيْنَا لَا تُرْجَعُونَ}|<

اینستا نداااارم،حیف وقت و چشام ک صرف نگاه کردن ب این ادمای بی هنربشع

در واقع میشه استفاده دیگه هم کرد

ولی این واقعا بیخود و وقت هدر دادنه🤝🏻

من اصلا بلاگر فالو ندارم و نخواهم کرد. معمولا بی هنر و مفت خورن.

درود👏🏻

جالبه اینجا تقریبا الان همه میگن هیشکدوم دنبالشون نمیکنن :) پس این فالوورا و بازدیدای میلیونی از کجا ...

😂نه ما کمیم هنوز هستن!

خدا امواتتو بیامرزه کاش ملت ساده لوح به خودشون بیان و بفهمن

درود

نمیفهمن متاسفانه

اونا هم خیلی اهل ترحم!

دقیقن هر کدوم میگن امسال این مد شده اون مد شده چیزی ک ابن میگ مده اون یکی دیگ میگ خز شده انکار مد ...

یکی از اطرافیانم که دنبالشون میکنه

مدااام لباس می‌خره!مدااام به فکر تغییر دکور خونه و حتی خود خونه است!ماشین عوض بشه و....

در صورتی این کارا درسته که واقعا ضروری باشه نه از روی مد!