2777
2789
عنوان

اگه پدرشوهرتون پیش همه بهتون بگه چاق چربی بسته چی بهش میگید

| مشاهده متن کامل بحث + 966 بازدید | 61 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه مثلا داشت نصیحت میکرد ک چاقی مریضی میاره :/

زیاد  ب  دل  نگیر  عزیزم.

دوست  اونیه  که عیبتو رودروت   بگه.  البته  تپلی  عیب نیست.

ولی  بنظرم  قصدش  بد  نبوده. قدیمیه  بلد  تیست  با  لفظ  بکه  ک  ناراحت  نشی  گلم.تورو  مث  دخترش  میدونه  ک  گفته. عیبنداره   دونم  پدرته.  از رو  دلسوزی   گفته

پدرشوهرا  ذاتشون  مث  مادرشوهرا  نیس.😄

دریای شورانگیز چشمانت چ زیباست   آنجا ک باید دل ب دریا زد همینجاست
زیاد ب دل نگیر عزیزم.دوست اونیه که عیبتو رودروت بگه. البته تپلی عیب نیست.ولی بنظرم قصدش ...

پدرشوهر من صدتا مادرشوهرو گذاشته جیبش همیشه از خدا میخوام زمین گیر بشه یه لیوان ابم دستش ندم

امروز بافقی ام ,کاملا وحشی

آخه چاقم نیستم

عیبنداره  گلم  اعصاب  خودتو  خراب  نکن.

ب  احترام  سنش  بگذر.

فک  کن  پدر  خودت  ب  عروستون  گفته.  خوب  تیست  ک  عروستون  جواب  بده.  بیخیال  باش.

پدرشوهرمن انقد بی ادبه که واسه همهه عادی شده به همه توهین می‌کنه به بچه ها فحش میده آخرین بار به بابای من یه فحش خیییلی بدداد من یواشکی شنیدم خیلی چندش آور و بی شخصیته این حرف پدر شوهرت در مقابل حرفهای این واقعا هیچه هیچ

کاربرتعلیقی وقدیمی ام
پدرشوهر من صدتا مادرشوهرو گذاشته جیبش همیشه از خدا میخوام زمین گیر بشه یه لیوان ابم دستش ندم

خودم  عروسم  میدونم  سخته  حرف  شنیدن. منم  همیشه  همینارو  میگفتم  درباره  مادرشوهرم پیش  پدرم.

پدرم  گفت  دیگه  نگی  اینجوری.  تو  ک  گفتی  قلب  من  کنده  شد.  میگم  عروسمم  اینجوری  میگه.

دیگه  هیچوقت  نفرین  نکردم.

اهمیت  نده

نمیتونم نفرین نکنم اول صبح که بیدار میشم لعنتش میکنم.

میدونی  خودتو جطوری  اروم  کن.  من این راهکارو  انجام  دادم  دوساله. جواب  گرفتم.

چون  دیدم  دیگه  خودم  دارم  اذیت  میشم. هنیشه اعصاب  خراب  و درحال  نفرین و  لعنت کردن مادرشوهرم.

شوهرم میگفت بخاطر ارامش  خودت  ببخشش .اون داره  زندگیشو میکنه  تو خودتو اذیت  میکنی...

تااینکه  باخودم و خدای  خودم  عهد کردم  گفتم  خدایا  ازین  ب  بعد  هرباری  ک  من  اسم  مادرشوهرمو  اوردم  یا حرف زدم  دربارش   تو  ده  روز  ب  عمرش  اضافه  کن.

دیگه  هربار  میخاستم حرف بزنم  میگفتم وای ده روز  اصافه شد.😀.شاید خنده  دار باشه  ولی  واقعا  جواب  داد. دیگه  بیخیالش  شدم  کلا. ارامش  خودمم  برگشت.

شوهرمم  گاهی تعریفی میخاد بکنه  دربارش  میگم ولشکن  اسمشو نیار.خخ