2777
2789
عنوان

کیا 24 ساعته به کسی که عاشقشن فکر میکنن😐

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 64 پست
فقد چند روزز😭

قبلن مثلن هفته ای یبار خابشو میدیدم

اما چند وقت پشت سرهم هرروز خابشو دیدم حس کردم دارم دیونه میشم🚶🏽‍♀️😂😂 الان دیگ نمی بینم

متولد 83نیستم 3روز و 8ماه تولدمه🙂‏‏‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‏‌‌‎.‏‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‏‌‌‎آه از آنان که در قلبمان جای دارند و خود بی‌خبرند✨.گفتند که چون می‌گذرد هیچ غمی نیست..عُمری‌ست که با 'می‌گذرد' مسئله دارم!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرتون پسرا هم اینجورین؟فک نکنم مث ما اسکل باشن

متولد 83نیستم 3روز و 8ماه تولدمه🙂‏‏‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‏‌‌‎.‏‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‏‌‌‎آه از آنان که در قلبمان جای دارند و خود بی‌خبرند✨.گفتند که چون می‌گذرد هیچ غمی نیست..عُمری‌ست که با 'می‌گذرد' مسئله دارم!

بهش گفتی😭؟

شما جدا شدین؟

فک کن

عاشق شدی اونم یه عشق  یه طرفه ،طرف خودشم از وجودت بیخبره  اینکه ندونی آخر این دوست داشتن به کجا ختم میشه مدام بگی یعنی میرسم نمیرسم 

استوری هایی که به امید ریپلای میزاری اما اون فقط سین میکنه 

از کوچه ها رد میشی یهو اسمشو رو یه تابلو میبینی یادش می افتی یهو یه غریبه رو میبینی که تک چهره ی اونو داره ،تو خوابت میبینیش.

من نمیدونم واقعاحسی که دارم دوست داشتنه یا وابستگی

بنظرتون چه طور میشه فراموش کرد؟من همه راه هارو رفتم ولی نشد

اینو نمیدونم ولی واسه ی اون تاپیکی که زدی واقعا ناراحت شدم و خواستم بگم درکت میکنم. 

کاربری دست دونفره دوستان😊🙏🏻

ارزو میکنمم بهترینا واستون رقم بخوره کنارهمدیگه و خیلی خوشبخت باشیننن💗

مرسی از دعای قشنگت. عزیزم

منم ارزو میکنم توام کنار کسی که خیلی بهش فکر میکنی خوشبخت بشی

torob_cheh_kids لباس بچگونه میفروشم برو نگاه کن دوس داشتی فالو کن