2777
2789

میشه راهنمایی کنین چیکار کنم که فقط یه نشونه از خدا ببینم 

شما که اینقدر دلت پاکه برای حاجتم یه صلوات می‌فرستی که خدا برام حلش کنه؟❤️درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم 🙏🏻

یه نشونه از خودِ خدا؟

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخ منمفقط میخوام ببینم ک میدونه منم وجود دارم

دقیقا🥲

شما که اینقدر دلت پاکه برای حاجتم یه صلوات می‌فرستی که خدا برام حلش کنه؟❤️درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم 🙏🏻

یه نشونه از خودِ خدا؟

آره از اینکه بفهمم می‌دونه منی هم هستم یا نه 

یه نشونه برام بفرسته که بفهمم که اتفاقایی که داره میوفته به صلاح و مصلحتم هست یا نه 

چه نشونه ای؟

اینکه بفهمم اتفاقایی که میوفته به صلاحم هست یا نه.

چون وقتی قرآن هم باز میکنم چیزی نمی‌فهمم و نمیتونم معنیش رو با زندگی خودم تطبیق بدم

درمورد چی؟یعنی ایمان بیاری که وجود داره؟

نه بفهمم اتفاقایی که میوفته به صلاحم هست یا نه 

چون هروقت قرآن رو باز کردم از معنیش چیزی نفهمیدم