2777
2789
خوابت رو بگو

سلام من خواب دیدم دیشب که انگار نیمه شعبانه بعد یکی بهم شربت میده میگه مال امام زمانه من اونجا توی دلم حس میکنم که ولادت امام زمانمونه 

معطل کردم ولی فکر کنم یکم خوردم شربتشم سبز زرد قرمز بود مثل ژله انگار میشه بگید بنی چی

به امید رسیدن به دو تا از اهدافم :ازدواج با عشقم و موفق شدن توی شغلم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام من خواب دیدم دیشب که انگار نیمه شعبانه بعد یکی بهم شربت میده میگه مال امام زمانه من اونجا توی د ...

امام زمان نشونه ایمان قوی و رفتن به سوی خداست شربت هم معنی که خدا بهت نعمت میده

خوابت رو بگو

خواب خونه مادربزرگم رو دیدم که خیلی وقته فوت شده. خواب دیدم درخت گردو داره خونه شون(حیاط خیلی بزرگی داشتن ولی در زمان حیات درخت گردو نداشتن بیشتر انار بود)، بعد چند تا از همکارای مرد که یکی شون هم خیلی به زبل بازی معروفه با چوب های بلند میزنه و گردو میریزه و برمیدارن و فکر کنم می خوردن یا فقط جمع می کردن. این آخرش رو خوب یادم نمیاد. 

بغد در ادامه خواب دیدم که یه تیکه گوشت خالص هست که من زیر بغلم قایمش کرده بودم ولی یه گربه ای  که فکر کنم سیاه و کنی سفید یا سیاه خالص بود می خولست بخوره که آخرش هم گرفت از من ولی فقط وقتی داشت می خورد دیدم انگار تو دهم گوسفندی بوده و گوسفنده انگار از اون گوشت مراقبت می کرده ولی گربه با دندوناش که گوشته رو می خورده شریان های گردن گوسفنده رو سوراخ کرده و گوسفنده روی زمین افتاده بود و از گردنش خون می اومد و فوت شد. 

ممنون میشم اگر تعبیرش رو می دونید بفرمایید. 

خواب خونه مادربزرگم رو دیدم که خیلی وقته فوت شده. خواب دیدم درخت گردو داره خونه شون(حیاط خیلی بزرگی ...

ببین در خواب مهم چیز هایی هستن ک میبینی ، درخت خونه..... تعبیرش طولانیه خواستی پیام بده هر وقت ، وقت داشتم توضیح میدم

امام زمان نشونه ایمان قوی و رفتن به سوی خداست شربت هم معنی که خدا بهت نعمت میده

ینی ممکنه به حاجتم برسم ؟؟ این روزا خیلییی درگیرشم 

به امید رسیدن به دو تا از اهدافم :ازدواج با عشقم و موفق شدن توی شغلم