2777
2789

نامزد کردم…. ولی اونو خیلی دوست داشتم… نشد عروسی کنیم مامانش نذاشت میخواست دخترخالشو واسش بگیره… خودشم خیلی ترسو بود هیچ تلاشی نکرد… منم دو ماه بعد کات کردنمون نامزد کردم… الان ی موقع‌هایی خیلی یادش میفتم

خیلی زود نامزد کردید باید به خودتون و تایم بیشتری میدادید

سیستان من نقطه ی امن فراموش شده...🌙 یک  جمع نکوشیده رسیدند به مقصد/یه قوم دویدند و به مقصد نرسیدند :) شهر من درگیر روز های سختیه شهر من زادگاه رستم دستان مهد زرتشت و کوه اوشیدا شهر تمدن 5هزار ساله شهر علم ،چشم مصنوعی شهر تالاب خشکیده ی هامون شهر تاکستان های فرسوده پر از گندم زار های خشکیده شهر فراموش شده ی من مث ماهی کوچولوی قرمزی که از اب دور افتاده داره تقلا میکنه واسه زندگی کردن واسه تپیدن شهر کوچیک فراموش شده ی من ،شهر کوچیک فراموش شده ی ایران منتظر ابه منتظر زندگیه... #جانفدا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آدم به این ترسویی وبی عرضه ای یادکردن داره دخترگلم🥲فقط سعی کن بدی هاشو یادت بیاد وزودفراموشش‌کن اینکه گاهی یادت بیفته طبیعیه ولی خودت رودرگیرنکن ومرور خاطرات نکن

💕مایار ندیده تب معشوق کشیدیم💕
آدم به این ترسویی وبی عرضه ای یادکردن داره دخترگلم🥲فقط سعی کن بدی هاشو یادت بیاد وزودفراموشش‌کن این ...

اینکه تا ی هفته قبلش همه چی خوب بود یهو گفت میخوام برم خواستگاری باعث شد من شوک بشم… ی ماهه هم عقد کرد… اگه ی مشکلی بود و بعد میرفت من خیلی راحت تر کنار میومدم

اینکه تا ی هفته قبلش همه چی خوب بود یهو گفت میخوام برم خواستگاری باعث شد من شوک بشم… ی ماهه هم عقد ک ...

چه آدم دغل وبی وجدانی بوده🥲حق داری یکم همه چی عجیب پیش رفته ولی بهش ثابت کن اونی که ضررکرده اون بوده

💕مایار ندیده تب معشوق کشیدیم💕