2777
2789

شوهر خواهر شوهرم زنگ زده مامشب میخواییم بیاییم خونتون با اینکه میدونسته من تازه از بیمارستان مرخص شدم البته من ب شوهرم گفتم من ک حالم خوب نیست خودت براشون شام درست کن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اوففففف دارم از اینا یهو زنگ میرنن داریم میایم 

حالا شام و ناهار جهنم جلو شوهرش راحت نیستم میانم دیگه رفتنشون با خداس یهو زور میکنن بیاید م ش ر وب بخوریم یا بریم فلان جا اومدنشون با خودشونه رفتنشون با خدا بعد این ماهی یبار اتفاق بیفته تحمل میکنیم این ماجرا ممکنه دو سه روز در هفته باشه

فک کن جرات جواب دادن ب زنگاسونو نداریم

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

وا یعنی چی آدمای کثیف مشروب خور رو به هیچ عنوان تو خونم راه نمیدم

😨😨😨الان ب منم توهین کردی ممنون

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

اگه واسه عیادت میان که بعد شام و نهار باید باشه ولی اگه همینجوری میان و میدونن شما تازه مرخص شدی که خیلی بی ملاحظه ن شما هم از بیرون شام بگیر و پذیرایی هم بزار بعهده ی همسرت و خودت زیاد درگیر نکن که متوجه مهمونی بدموقعشون بشن ودرس بگیرن

مگه میخوری😒😒😒😒😒

اره با شوهرم گاهی🤷‍♀️

اره با کسی دوس نداریم دوس داریم دوتایی بخوریم

ببخشید خط قرمز من همینه تو زندگی

🩷🩷🩷🩷هرکس نظری داره🩷🩷🩷🩷محترمه نظرت