2777
2789

من که دیگه پذیرفتم خوشگل نیستم معمولی ام حتی پایین تر😂😑😑 تازگیا خوشگل زیاد میبینم طبیعی یا نهایتا با یکی دوتا عمل و ژل، نه این پلنگا که سر تا پارو کوبیدن از اول ساختن خیلیارو میبینم که کاملا نچرالن و به دل میشینن پوست و موی عالی دندون سالم و ردیف قد و اندام متناسب اعضای صورت هماهنگ 

چندتا دانشجوی دختر پزشکی دیدم هم خوشششگل بودن هم پزشکی میخوندن هم از ظاهرشون مشخص بود وضع مالیشون خوبه اونوقت من و بعضیا مثل من چی؟😅😅 یه دونه از اینارو اگه داشتیم راضی بودیم

یه صلوات مهمونم میکنین؟💓 کاربری دست دونفره دوتا دوست صمیمی از خواهر صمیمی تر😍

من

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... . حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمی‌دونم کدوم تاپیک بودیم  دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تاحالا شده دیگران اعتماد بنفستو تخریب کنن؟ منکه چون نوجوونی خیلی چهرم بدتر بود فامیل مسخرم میکردن حالا اعتماد بنفس ندارم همش یاد حرفاشون میفتم کاااش لال میشدن چیزی نمیگفتن 

خودم و به خاطرش قرص میخورم!باید سعی کرد یه جوری گذروند دیگه۵۰۰ سال که نیستهمش ۷۰ نهایتا ۸۰ سال رو زم ...

بخاطر چهره قرص میخوری؟ قرص اعصاب یا از این چاقی لاغریا؟ 

من متاسفانه حرفای دیگران روم اثر گذاشته حالم ازشون بهم میخوره که از بچگیم باعث عذابم بودن

بخاطر چهره قرص میخوری؟ قرص اعصاب یا از این چاقی لاغریا؟ من متاسفانه حرفای دیگران روم اثر گذاشته حالم ...

اعصاب عزیزم

بله روی ادم اثر میذاره ولی خب ادم باید بگذرونه یه جوری دنیا رو. جوری که به روانش فشار نیاد زیاد.

من مستندای shake my beauty رو توی یوتوب هم میبینم و اعتماد بنفسم رو اینجوری تقویت میکنم. راجع به ادماییه که مشکلات و نقص های ظاهری و فیزیکی دارن ولی خودشونو قبول دارن

میشه خودتون رو توصیف کنید که بدونیم در چه حد میگین خوشگل نیستین یا عکس بدین من خودم سبزه ام این خی ...

من بینیم و پوستم اعتماد بنفسمو گرفته پوستم خوب نیست و بعد کلی رسیدگی و خرج کردن باز جوش و جای جوش و منافذ باز داره 

رنگ پوستم گندمیه و سفید نیستم ولی مشکلی با رنگ پوستم ندارم 

حرفایی که توی نوجوونی بهم زدن یسری ادمای بیخود باعث شده که اعتماد بنفسم تخریب بشه وگرنه اصلا از اون دسته ادمایی نیستم که از خودم ایراد بگیرم و هی بخوام تغییر بدم عضو صورتمو 

متاسفانه اطراف من به ادمای سبزه هم بی احترامی میکنن😔 خیلی احمقن خودم با چشم خودم میبینم که چقدرررر مسخره کردن دیگران براشون اسونه