2777
2789

مدیرمون سیریشه خیلی گیر میده خستم کرده باهام خوب بود یه مدته این طوری شده کلا حالم بهم میخوره ببینمش ولی دربیام الان فصل جذب نیرو نیست هرروز یکسال برام میگذره 

سمتش نرو بش اهمیت نده سرت تو کارخودت باشه بیخیالت میشه یاهم، میتونی جلوش خودشیرینی کنی تا باهات خوب شه 

انتخابش با خودت ولی من کلا جز دسته اول حوصله خودشیرینی ندارم

زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو❤️🌱 واینکه بترس از بازی که فکر میکنی توش برنده ای👍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم همینم اول بخاطراینکه بمونی باهات خوبن ی مدت بگذره رفتارشون تغییرمیکنه منم دارم تحمل میکنم تاعید ...

خیلی سخته هرروزش یک ساله برام از طرفی نیروهم زیاد اخراج میکنن میترسم اخراجم کنن بعد بگم کاش خودم میرفتم توکارت چیه

خیلی سخته هرروزش یک ساله برام از طرفی نیروهم زیاد اخراج میکنن میترسم اخراجم کنن بعد بگم کاش خودم میر ...

من حسابدارم مدیرمالی م جالب نیس فقط به فکرخودشه منم اذیت میشم .فعلا این یکی دوماه رو چیزی نگو 

اگهربتونم چیزی نگم چون امروز گفتم حقوقم کمه

زیاد نمیکنن بزا دوماه بگذره سال بعدبگو منم گفتم حقوقم کمه منتهی تواین شرکت هرکی به فکرخودشه اصلااهمیتی نمیدن میگن ناراضی هستی برو