2777
2789
عنوان

دلایل افسردگی بنظرتون چیا هستن بیایین بهم کمک کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 110 بازدید | 32 پست
بخدا الان همه ماها دچارش هستیم همشم از بی پولیه و استرس و فشار زندگی

بی پول که نیستیم پول زیاد میخواییم برا آرزوهامون

چطور یه پست رو به دقیقه ای درجا میترکونید ولی اینهمه گزارش و پیام و اعتراض میدیم نمیبینید؟! وقتی جواب گزارش ها رو نمیدید خودمون مجبوریم کاربر موردنظر رو ادب کنیم.  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همین گوشی باعث میشه مدام زندگیتو با بقیه مقایسه کنی

همین گوشی باعث میشه کلی دوپامین فیک تو مغز ترشح بشه

همین گوشی باعث میشه دو دقیقه با خودت خلوت نکنی خودتو بشناسی

همین گوشی خبرایی توشه که پر از اضطرابه

همین گوشی چیزایی توشه که پر از ارس و حس منفیه

همین گوشی باعث میشه تو چت کردن یا حتی تو همین نی نی سایت با ۱۰۰ نفر به مشکل بخوری چون توی تایپ کردن حرفات نمیتونی احساسات نشون بدی و سو تفاهم پیش میاد در نتیجه اعصابتم داغون میشه

و حیف که زندگی امروز به این گوشی وابسته ست و خب یه سری چیزای خوبم داره که نمیشه ازشون گذشت 

حالا افسردگی ام صدتا دلیل میتونه داشته باشه 

God؛

تایم طولانی تو عزا بودن اتفاقات بد دومینو وار افتادن و کمبود ویتامین و مصرف داروهایی مثل راکوتان  تاثیرات افسردگی هستن

من یه دوره مبتلا بودم که خداروشکر بهتر شدم اما هرازگاهی اون حس کوفتی میاد سراغم که سعی میکنم ازش دور بشم با تخمه خوردن و موزیک و فیلم شاد

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

من این عکسم الان یه چیزی آویزونمه انگار

چطور یه پست رو به دقیقه ای درجا میترکونید ولی اینهمه گزارش و پیام و اعتراض میدیم نمیبینید؟! وقتی جواب گزارش ها رو نمیدید خودمون مجبوریم کاربر موردنظر رو ادب کنیم.  
تایم طولانی تو عزا بودن اتفاقات بد دومینو وار افتادن و کمبود ویتامین و مصرف داروهایی مثل راکوتان تا ...

حوصله فیلمم ندارم دیگه 

فقط بیدار میشم تا بخوابم هیچ کاری نمیکنم 

خیلی رنج داره دوست دارم شاد باشم نمیشع بی عرضه بنظر میام

وای دقیقا

دقیقا

من چیکار کنم بهتر میشم رو هم میدونم ولی نمیتونم انجام بدم

تایم طولانی تو عزا بودن اتفاقات بد دومینو وار افتادن و کمبود ویتامین و مصرف داروهایی مثل راکوتان تا ...

دقیقا اتفاقات بد دومینو وار افتادن چقدر حق 

کاربر جدید نیستم . با کاربری قبلیم که فعال بودم به درخواست خودم تعلیق شدم خواستم در قسمت تماس با ما درخواست رفع تعلیق داشته باشم اما قسمت تماس با ما برام بالا نیومد من هم با کاربری جدید وارد سایت شدم ☺

حسرت گذشته رو خوردن 

مادی بودن