2777
2789
عنوان

فاصله سنیتون با مادرتون چقدر

| مشاهده متن کامل بحث + 508 بازدید | 51 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فرزند اول و آخر

26 سال

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

منم فرزند اولم ۱۷سال تفاوت سنی داریم

یبار رفتم با بابام یچی بخرم، مرده برگش گف دفه بعد با همسرتون(من فک کرد زنشم/) بیاین فلان چیو میارم 

یا مثلا مامانم فک میکنن من بچش نیستم فقد آبجی کوچیکم بچشه/

_ یونگی اوپا، سال داره تموم میشه، اگه یه آرزو باشه که از ته دل بخوای برآورده بشه، اون چیه؟                                              Suga: خوشحال باشم، همین:)                                                     ناشناس ِ ، ....... ِ .. :)                                       https://daigo.ir/secret/1727265412

بچه اول

20 سال تفاوت داشتیم

ولی  رفیییق بودیم    رفیق

تا هست قدر بدون

فقط همین که  باشه   بسه

برای من  فوت کرد      منم  بعدش فقط نفس میکشم   زنده نیستم فقط  روز شماری میکنم  برم اونور  پیشش 

منم ۳۰ سال اتفاقا مامان من تا صبح حوصله داره به نظرم به شخصیتشون برمیگرده ربطی به تفاوت سنی نداره

دقیقا

مامان منم 26 سال ازم بزرگتره ولی حوصلش از منم بیشتره

از لحاظ ظاهری هم باز هیچکس باورش نمیشه مامانمه

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد