2777
2789
عنوان

یکی بگه من چندسالمه😑😂

| مشاهده متن کامل بحث + 524 بازدید | 52 پست
قربونت برم عزیزم‌تولدت پیشاپیش مبارک باشه انشالله جزو بهترین‌تولد هات باشهای جااااانم سلامت باشهفک ک ...

مرسی گلممم😍

اره😂

خودت متولد چ سالی هستی؟

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★
وای فکر کردم ۱۴۰۴ هستیم🤪😅😂

متولد ۸۲ هست درست 

۲ ماه دیگه ۱۴۰۴ میشه 

یعنی توی ۲ ماه اینقدر روی سنش می‌ره 

این خانم ۲۰۰۴ محسوب میشه 

ای الله من غیر از تو کسی ندارم/تو فقط نجات دهنده من هستی/غیر از تو کسی ندارم/ای الله منو نجات بده❤️😍❤️😍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وااای خدا کی میخواید این بحث چرت که وارد فلان سن میشید رو تمام کنید عزیزم الان ۲۰ سال و ۱۱ ماهته پس ...

بعضی میگن ۲۳😂😂😂

ای الله من غیر از تو کسی ندارم/تو فقط نجات دهنده من هستی/غیر از تو کسی ندارم/ای الله منو نجات بده❤️😍❤️😍
متولد ۸۲ هست درست ۲ ماه دیگه ۱۴۰۴ میشه یعنی توی ۲ ماه اینقدر روی سنش می‌ره این خانم ۲۰۰۴ محسوب میشه

۲۱ سالش تموم میشه دیگه شمع ۲۱ را فوت میکنه

نه من فکر کردم سللی که داخلش هستیم ۱۴۰۴ هست

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️
😐😂تو ببین من انقدر کوچولوم که تو همسن‌شوهرمی!!!!!!نپرس چندسالمه😂😂😂😂😂جفت کوچولویم😂

چند سالته خب خیلی کنجکاو شدم😂

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★