2777
2789
رسپی بده لطفا

همون گوشت و پیاز و سبزی دلمه رو تفت بده بذار خنک شه بعد برنج نیم پز بریز. ولی به جای لپه باقالی سبز میریزم. با دو قاشق ماست. ماست رو به هیچ وجه حذف نکن. خوشمزگیش به همینه.

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی تو پیاز درسته دلمه میذارید؟؟

پیاز رو یک طرفش رو چاقو میزنی میندازی تو آبجوش. یه قل بزنه بعد میارید بیرون. لایه هاش رو از هم جدا میکنی

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹
دلمه کلم نخوردم رسپی بده لطفا

لگه شب خیس میکنیم

برنج هم خیس میکنیم تا صبح

یه پیاز داغ مشتی درس میکنیم گوشت چرخ کرده هم اصافه میکنم قشنگ تفت بخوره زرد جوبه فلفل اضافه کرده بعد رب هم اضافه میکنیم

نمک هم اضافه میکنیم من سبزی ریحون خشک هم اضافه کردم دو عدد لیموی تازه هم اضافه کردم بعد لپه پخته شده رو اضافه کردم و برنج که خیس خورده رو هم اضافه کردم هم زدم بعد کلم تو قابلمه پختم نرم شد بعد وسط کلم عین سبزی خوردن خورد کردم به مواد اضافه کردم دلمه رو پیچیدم داخل ماهیتابه چیدم بعد دولیوان آب جدا تو یه ظرف ریختم یه قاشق رب و کمی روغن و یه آب لیموی تازه اصافه کردم جوش که اومد به دلمه های ماهیتابه اصافه کردم گذاشتم رو شعله نزدیک دوساعت زمان دادم پخت 

همون گوشت و پیاز و سبزی دلمه رو تفت بده بذار خنک شه بعد برنج نیم پز بریز. ولی به جای لپه باقالی سبز ...

چجوری میریزی داخل پیاز؟داخل پیازو چجوری خالی کنم؟

دخترم،هلنای مامان تو معجزه زندگی منو بابایی❤خدایاشکرت
لگه شب خیس میکنیمبرنج هم خیس میکنیم تا صبحیه پیاز داغ مشتی درس میکنیم گوشت چرخ کرده هم اصافه میکنم ق ...

ممنونم عزیزم لطف کردین

دخترم،هلنای مامان تو معجزه زندگی منو بابایی❤خدایاشکرت
چجوری میریزی داخل پیاز؟داخل پیازو چجوری خالی کنم؟

پیاز و پوست کن. یک طرفش رو چاقو بزن. فقط یک طرفش رو. بنداز تو آب جوش بعد چند دقیقه دربیار. لایه هاش از هم جدا میشه. مواد رو بذار لاش. چون پیاز گرده خودش بسته میشه.