2777
2789
عنوان

کدوماتون اضطراب اجتماعی داشتید

90 بازدید | 11 پست

سلام خانما من ۲۱سالمه دانشجوام 

حس میکنم اضطراب اجتماعی دارم 

تو بیرون از خونه آدم که میبینم همش سعی میکنم باهاشون چشم تو چشم نشم ، همش تو خیابون حس میکنم دارن بهم نگاه میکنن 

درصورتی که یه دختر معمولیم مثه بقیه دخترا 

اصن خودمو قبول ندارم 

بارها شده بهم گقتن ناز و خواستنی هستی ، ولی من خودمو قبول ندارم 

حس میکنم همش یه ایرادی دارم 

تو خیابون همش به این قکر میکنم که حرکاتم عادی باشه و جالبه همش غیر عادی میشه 

یکی بهم نگاه کنه حس میکنم حتما ایراد دارم و اونطرف داره تو فکرش راجبم بد فکر میکنه 

البته الان به نسبت ۵،۶سال پیشم خیلیییییییی بهتر شدم 

اون تایم حتی از خونه بیرون نمیرفتم ، پیش آدما حرف نمیزدم 

ولی خب بازم اضطراب اجتماعی رو دارم 

تو این ۵ترم دانشگاه کلا ۳بار کنفرانس داشتم ، که ۲تای اولی رو خراب کردم و آخری رو که مربوط به یه ماه پیش بود به نسبت قبلیا بهتر یود 

یه وقتایی خوبم ، اصن به نگاه بقیه اهمیت نمیدم ، اعتماد بنفسم خوبه ، انرژی دارم 

ولی یه وقتاییم اینطوریم 

فقط خواهش میکنم تراپیست پیشنهاد ندید، چون هزینش زیاد میشه

خواهش میکنم بگید چیکار کنم 

دارم .

+خاکستری برات چیه سنیور؟چه شکلیه؟چه حسیه؟ -خاکستری یعنی سبز من ، نارنجی من ، آبی من ، زرد من ، بنفش من؛ خاکستری برای من یعنی همه چیز ... +پس تو هم خاکستری منی:)) "شاید فکر کنی توی مسیر زندگیت تنهاترینی ؛ اما من آخر تموم مسیرهایی که میری ، با چتر خیسم منتظرت ایستادم." جئون جونگ‌کوک،۲ مارس ۱۹۹۱ .

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من خیلی خجالتی بودم قبلا تو کلاس نمیتونستم حرف بزنم

با کسی دوست نمیشدم

ولی الان بهتر شدم

من تو خیابون حس بدی دارم وقتی تنها راه میرم

ولی با یه نفر که قدم میزنم اون حس سراغم نمیاد

دارم فلووکسامین رو امتحان میکنم برای اختلال bdd همون خودزشت انگاری و برای ocd و برای اضطراب اجتماعی.

روز دوازدهم هستم. حس میکنم اضطراب اجتماعیم بهتره

عرق نمیکنم دیگه تو جمع. تپش قلب نمیگیرم و ریلکس برخورد میکنم

اگه نمیتونی تراپی بری پادکستای مربوط به مشکلتو گوش کن

کتابایی که به کارت میاد بگیر بخون

Castbox  دانلود کن پادکست زیاد داره

اینجور مشکلات معمولا باخودشناسی و آگاهی درباره منشا مشکل حل میشن، تراپیست کمکت میکنه هم افکارتو مدیریت کنی هم راهت هموار شه ولی خب اگه توانایی شو داشته باشی خودتم خیلییی میتونی به خودت کمک کنی

God؛

منم برا کنفراس اذیت میشدم ولی این کار خیلی جواب داد

جلو اینه با خودت حرف بزن واقعا میگم تاثیر داره اینو تراپیستم گفت جلو اینه تو چشمای خودت زل بزن با خودت حرف بزن درس توضیح بده برای خودت عالیه من ک خوب شدم