2777
2789
قربونت برم خیلی دلداری خوبی بود ♥️🙌🏻شمام دانشجویی؟

نه متاسفانه‌ :")

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

از پیامت اسکرین گرفتم هر وقت امتحانی رو خراب کردم پیامت رو بخونم😂😎

😍❤️🫂

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من دانشجو ام یکی رو افتادم امروز البته هممون افتادیم خیلی خوشحالم که بقیه هم افتادن☺️

رشته روانشناسی چطوره

راست میگن اشباع شده؟

غیر مطب 

مبشه‌کار اداری باهاش پیداکرد؟

دانشجو ام 😁

عزیزم منم راهنمای میکنین

درس میخونه ولی نه زیاد فردا مثلا ازمون ترم اول داره سر جنع اگه سه ساعت خونده باشه. الانم باهاش حرف زدم عصبانی شد و داد بیداد کرد. 

چیگار کنم اخه. خسته شدم

ی واقعیت اینه که دانشجویی خیلی سخت تره حتی از دوران کنکور:)

آره درسا که سخت تره ولی همینکه تکلیفت روشنه و رقابتی نیست آرامش داری

آره درسا که سخت تره ولی همینکه تکلیفت روشنه و رقابتی نیست آرامش داری

کدوم رشته ای عزیزم؟

نصف دنیارا زن ها تشکیل دادند نصف دیگرهم زن ها به وجود اوردند و انگاه ان هارا بی ارزش میشمارند،،
کدوم رشته ای عزیزم؟

دانشجو نیستم