2777
2789

از اونجایی که پولامو زود خرج میکنم میخوام با پس اندازم یچیزی واسه دوست پسرم بخرم ۴ ماهه باهمیم، گفتم از الان بگیرم اون موقع نمونم 

حالا واقعیت نمیدونم چی بگیرم،میترسم لباس بگیرم یا کاپشن خوشنن نیاد کاپشناییم که دیدم همه ۳ تومن اینطورا بود. یا تو ذهنم بود دورس بگیرم براش با شلوار تا ۲ تومن جمعش کنم حالا نمیدونم واقعا چی بگیرم فکر میکنم لباس واسه ولنتاین خوب نیست بیشتر چیزای کوچیک و کم حجم کادو میدن که جا گیرم نباشه نمیدونم

ست چرم تو ذهنمه ازین کیف پولا و کمربندا و جا کارتیا چرم بارز اون تا ۱ و نیم اینطورا در میاد

یا ازین باکسا دیدم که توش دستبند و گردنبند و ساعت داره اونم یکو نیم بود از نظر اقتصادی هم به نفعمه نمیدونم،دوستمم میگفت چون اولین ولنتاینتونه نازگل بیشتر از یکو نیم هزینه نکن پسر باید بیشتر بگیره دختر یچیز معنوی هم هدیه بده کافیه

حالا اون سری خود دوست پسرمم به من میگفت نمیدونم برات واسه ولنتاین چی بگیرم گیج شدم منم خندیدم هیچی نگفتم بین اینایی که گفتم به نظرم یا ست چرمو بگیرم یا این ساعت که گفتم الان عکساشونم میزارم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اولی بهتره ولی خب من جات بودم یه چیز ست میگرفتم 

یه پیج تو اینستا داشتم با سنگای طرحدار انگشتر مردونه و پلاک دخترونه درست میکرد ولی سنگاش ست بودن خیلی قشنگ بود

میشه برای حاجت دلم دعاااا کنی میشه دعاااا کنی به خواستم برسم آروم و قرار ندارم  🥲عاشقتم عشقم ❤💍

هر دو تاشون خیلی خوبن بستگی به سلیقه ی دوست پسرت داره که از کدومشون بیشتر استفاده کنه

همون میدونم کیف پول و جا کارتیو استفاده میکنه ولی کمر بند فک نکنم ببنده مراسم به مراسم استایلش اسپرته