سلام از بچگی مشخص بود رفتارش با بقیه پسرا فرق داره یعنی واقعا دختر بود ولی خانوادم میگفتن بزرگ بشه درست میشه تا الان که ۱۸ سالش شده و بلاخره اعتراف کرد که ترنسم پدر و مادرم میدونستن ت رنس بودن چیه ولی نمیپذرن فامیلامون بد تر از خانوادم خانوادم میگن اگه ترنسی باشی واست خونه میگیریم و خرجتو میدیم گفتن فامیلیت هم عوض کن همراه با اسمت فقط امیدوارم ترنسی نباشه و تایید نشه چون هم جامعه و هم خانواده نمیپذرین و خیلی اذیت میشه ولی من الان اونو درک میکنم و مثل یه دختر عادی باهاش رفتار میکنم و فک میکنم خاهرمه اگه اطرافتون ترنسی هست با حرفاتون و رفتارتون اذیتش نکنید و اونی یه آدم عادی ببینید چون اون دست خودش نبوده
دختردایی من که پسر داییم شد از نظر جنسی کاملا دختر بود ولی روحیات و خلقیاتش پسر بود متاسفانه با گذش ...
شاید هورمون هاش مشکل داشته و تشخیص اشتباه بوده و یا شایدم رفتار دیگران باعث این حس شده چون یک تر نس هیچوقت از تطبیق جنسیت ناراحت نمیشه همونطور که شما از پیدا کردن پولی که گم کردید نارحت نمیشید
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
ببخشید عزیزم یعنی برادرتان چیکار میکرد؟چه رفتارهایی میکرد؟
ببین روحیات پسرا و دخترا باهم متفاوته، یکی هست اداشو درمیاره که اره من رفتارم مث پسراس، از همونای ک تو مدرسه شاخن😂، ولی ی سری ها هستن که تمام روحیات و خواسته هاشون دخترونس، به دنیای زنونه فقط تمایل دارن