2777
2789
عنوان

با ده تومن میشه جایی مسافرت رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 129 بازدید | 25 پست
با چی برم ارزون در میاد؟ با ماشین شخصی زمانبره

ماشین شخصی ارزون در میاد 

قطار به اون مسیر یا نزدیک تر داره؟

هواپیما زیاد میشه 

قطار و اتوبوس هست دیگه 

ماشین شخصی بهتر هست 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)
شمال میتونی بری

سرد نیست الان؟ طبیعتم یخ زده دیگه

چطور یه پست رو به دقیقه ای درجا میترکونید ولی اینهمه گزارش و پیام و اعتراض میدیم نمیبینید؟! وقتی جواب گزارش ها رو نمیدید خودمون مجبوریم کاربر موردنظر رو ادب کنیم.  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میشه چرا نشه تو جابینجا بگردی جای ارزون برای اسکان هم پیدا میکنی

جابینجا؟درست نوشتی سایت استخدامی بود

چطور یه پست رو به دقیقه ای درجا میترکونید ولی اینهمه گزارش و پیام و اعتراض میدیم نمیبینید؟! وقتی جواب گزارش ها رو نمیدید خودمون مجبوریم کاربر موردنظر رو ادب کنیم.  
آذربایجان.

شمال میتونی بری . اصفهان.  شیراز . یزد . کرمان . ولی جنوب الان هواش بهتره . اگر ماشین دارید ترجیحا ماشین اگر نه قطار البته به شرطی که شهر انتخابی شما قطار داشته باشه و بلیط هم همینطور 

برای اسکان هم میتونی از سایت تیشینه یه سر بزنی هر شهر یه سری خونه گذاشتن برا اجاره روزانه 

سرد نیست الان؟ طبیعتم یخ زده دیگه

سرد ک هست ولی شمال همه فصل هاش زیباست 

ما چند‌بار  زمستون رفتیم همه جا برف بود خیلی قشنگ بود  

یه بار یه کلبه گرفتیم سمت جنگل خیلی شیک و عالی بود 

شومینه روشن کردیم 

کلا شمال خوشگله  

ولی خب قشم هم میتونید برید ولی با هواپیما برید بیشتر از ده تومن میشه 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
سرد ک هست ولی شمال همه فصل هاش زیباست ما چند‌بار زمستون رفتیم همه جا برف بود خیلی قشنگ بود یه بار ...

کدوم شهرش رفتید؟

ماسال عین بهشت بود

تو کدوم فصل.الان؟ اونجا باید یخ باشه.

چند نفره رفتید؟

جاده ها خطرناک نبود؟

تو کدوم فصل.الان؟ اونجا باید یخ باشه.چند نفره رفتید؟جاده ها خطرناک نبود؟

ما هم پاییز رفتیم هم زمستون 

یکی دوبارشو دو نفر بودیم 

یه بار هم دسته جمعی  

اره خیلی سرد بود ولی عالی بود همه جا برف بود‌

ما کلبه چوبی خوشگل گرفتیم شومینه داشت داخلش عالی بود 

جاده هم خوب بود  البته ما مسیر رو بلد بودیم 

آروم آروم برید چیزی نمیشه 

پایین ییلاق هم خوشگله جا برای موندن داره 😁

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️