2777
2789
عنوان

همه میگن بچه تو شکمم دختره واقعا دختره بنظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 26 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب ی پسر داره هرکی باشه دلش میخواد جفتش جور باشهکی بدش میاد از هردو داشته باشه

من به شخصه این مدلی نیستم 

شاید مصلحت خدا تو یه جیر دیگه باشه برام

کاربری سابق ام دختر شهریوری ۶۶۶ بود که به دلایل سیاسی تعلیق شد . این سری در تلاشم که دختر خوبی باشم 😂 
من به شخصه این مدلی نیستم شاید مصلحت خدا تو یه جیر دیگه باشه برام

کسی ب مصلحت خدا ایراد نگرفت من خواسته قلبی آدمارو گفتم ک کاملا غیر ارادی هم هست 

ولی درنهایت همه تسلیم رضای خدا هستن

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️
اولا به ویار ربطی نداره دوما حالا باشه مگه چیه

تموم دنیا فدای ی تار موی بچه هام چ پسر چ دختر 

فقط دوس دارم بدونم وگرنه کل آدمهای روی کره زمین و صدقه بچه هام میکنم

قصه این است چه اندازه کبوتر باشی💗💗💗
کسی ب مصلحت خدا ایراد نگرفت من خواسته قلبی آدمارو گفتم ک کاملا غیر ارادی هم هست ولی درنهایت همه تسلی ...

درسته که ما در نهایت تسلیم خواست خدا هستیم ولی یه عده وقتی می‌فهمن بچه جنسیت دلخواهشون نشده شروع به اخ و پیف کردن میکنن و حتی بعد از تولد بچه هم بابت جنسیتش سرکوفت میزنن بهش 

اینجاست که آدم قلبش درد میگیره

کاربری سابق ام دختر شهریوری ۶۶۶ بود که به دلایل سیاسی تعلیق شد . این سری در تلاشم که دختر خوبی باشم 😂 
درسته که ما در نهایت تسلیم خواست خدا هستیم ولی یه عده وقتی می‌فهمن بچه جنسیت دلخواهشون نشده شروع به ...

بله ولی حرف من چیز دیگه ای بود

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️