2777
2789
عنوان

امتحان رانندگی شهری با افسر دارم باردارم هستم اگه قبول نشم چی

| مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 25 پست
۴ جلسه تمرین با مربی گرفتم جلسه ای ۵۰۰ ولی چون خیلی وقت پیشا کلاس رفته بودم کلا یادم رفته و خیلیم اس ...

پرام چقدر گرون شدههههههه

من دویست میدادم😐

نه عشقم آسونه دقیقاً نکته ش همینه که استرس نگیری

استرس نگیری با آرامش میتونی کاراتو انجام بدی مغزت خوب دستور میده

همیشه لحنم آروم و مهربونه و اکثر وقتا شوخی میکنم،پس فکرای بد نکن🙆🏻‍♀️🩷‌کاربری تا آبان ۴۰۳ برای من نبوده🙏🏻 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودشیرین 😂

آدم خود شیرین باشه ولی کم شخصیت نباشه که خود استارتر بگه ناراحته تو تاپیکش همچین چیزی رو می‌ذاری بعد انقدری شخصیت نداشته باشه که ازش معذرت خواهی کنی بس کن دیگه خجالت بکش

آدم خود شیرین باشه ولی کم شخصیت نباشه که خود استارتر بگه ناراحته تو تاپیکش همچین چیزی رو می‌ذاری بعد ...

باش حالا حرص نخور تو 

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉
قبول هم نشی نگران نباش غصه ندارهیه هفته بعد (یا یه ماه بعد دقیق یادم نیست) میتونی باز امتحان بدیما ر ...

واقعیتش دوماه دیگه اسباب کشی دارم به شهر دیگه

آموزشگاه گفته اگه تو این ۲ ماه قبول نشی بعدش ۶ ماه طول می کشه پرونده ات از تهران به شهر دیگه منتقل بشه☹️😭خلاصه فقط همین قدر فرصت دارم باید زود قبول شم😭😭😭

واقعیتش دوماه دیگه اسباب کشی دارم به شهر دیگهآموزشگاه گفته اگه تو این ۲ ماه قبول نشی بعدش ۶ ماه طول ...

عاو خب این بده🥲🥲🥲تلاشتو کن و استرس نداشته باش قطعا قبول میشی نگران نباش

دعا میکنم برات🎀

همیشه لحنم آروم و مهربونه و اکثر وقتا شوخی میکنم،پس فکرای بد نکن🙆🏻‍♀️🩷‌کاربری تا آبان ۴۰۳ برای من نبوده🙏🏻 

واقعا فکر کردی در حدی هستی من بابت آت حرص بخورم 😁😁😁😁😁چی باعث شد خودت آنقدر مهم ببینی

همون ک اول ریپ زدی رو من واست کافیه😂😂😂

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉
پرام چقدر گرون شدهههههههمن دویست میدادم😐نه عشقم آسونه دقیقاً نکته ش همینه که استرس نگیریاسترس نگیری ...

واسم دعا کن 🤣یعنی قبول نشم باید هر روز از کار و زندگی بزنم هزینه هم بکنم برم کلاس و بعد امتحان بدم دوباره

همون ک اول ریپ زدی رو من واست کافیه😂😂😂

اون واسه تخریب بود 

نمی‌دونستم اگه کسی تخریبت کنه خوشت میاد از این به بعد توی هر تاپیکی دیدم کامنت تو حتماً یه همچین حرکتی روت پیاده می‌کنم 

😆😆😆😆😆😆