2777
2789
عنوان

ویدا جوان قشنگیه به نظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 49 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

زیبا کدومن اونوقت؟

من که چیزی نگفتم

گفتم قیافه اش متوسط رو به بالاست

یعنی به اندازه خودش زیباست 

امَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ✨️🤲خدایا به من و خانواده ام و تمام دوستانم و تمام کسانی که با آنها در ارتباط هستم سلامتی/آرامش/کار وبخت خوب/رفاه / فرزند و خوشبختی هدیه کن✨️خدایا ما را به حال خودمان وامگذار و تا ابد حب حسین را سهم دلهای ما کن🤍🥺✨️خدایا به بیماران سلامتی به مجردین بخت خوب به متاهلین  خانه ایی پر ازعشق  و به فرزندانمان لبخند و شادی را هدیه کن🤲❤️بگو الهی آمین✨️(دعای دست جمعی)
[QUOTE=366334834]😳[/QUOTEا لپاش شبیهش بود و گردی صورت

درکل چطور بودم ؟

🇵🇸🇵🇸اگه از کسی بد گفتم بزارش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                                                                                         

از نظر خانمای اینجا فقط خودشون‌قشنگن.طرف میگه شبیه هانده هستم‌عکس میزاره کلثوم هست کاملا اکبری.ولی ب ...

والا اینهمه اعتماد بنفس از کجا میاد واقعا

شاید بعدا شعرای منم مورد تمجید قرار گرفتن
من که چیزی نگفتمگفتم قیافه اش متوسط رو به بالاستیعنی به اندازه خودش زیباست

ویدا جز خوشگل هاست نه متوسط ها

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

زیبا. با ارایش خیلی زیباتر هم میشی

مرسی گل

🇵🇸🇵🇸اگه از کسی بد گفتم بزارش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                                                                                         

ویدا جز خوشگل هاست نه متوسط ها

باشه

من که چیزی نگفتم چرا منو میزنید🤕😅

بقیه که گفتن اصلا خوشگل نیست من که حداقل گفتم متوسط رو به بالا نه متوسط خالی🥲

امَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ✨️🤲خدایا به من و خانواده ام و تمام دوستانم و تمام کسانی که با آنها در ارتباط هستم سلامتی/آرامش/کار وبخت خوب/رفاه / فرزند و خوشبختی هدیه کن✨️خدایا ما را به حال خودمان وامگذار و تا ابد حب حسین را سهم دلهای ما کن🤍🥺✨️خدایا به بیماران سلامتی به مجردین بخت خوب به متاهلین  خانه ایی پر ازعشق  و به فرزندانمان لبخند و شادی را هدیه کن🤲❤️بگو الهی آمین✨️(دعای دست جمعی)
باشهمن که چیزی نگفتم چرا منو میزنید🤕😅بقیه که گفتن اصلا خوشگل نیست من که حداقل گفتم متوسط رو به بال ...

کی زدت گلم

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

والا اینهمه اعتماد بنفس از کجا میاد واقعا

دات نود درصد نی نیسایتیافقط ادا.همه خوشکل با اصالت پولدار ماهی ده کیلو گوشت و مرع و ماهی میخورن.کیف و کفش مارک

داستان تو هنوز تمام نشده!تو خواهی خندید در جایی که قبلا گریه کرده بودی.